Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2008, 11:28 AM   #103 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: sezenin gunlugu

bende tek çocuk dedim..ve tek çocukta kaldım..çocuklarını yalnız başına büyütenler o, ağır sorumluluğu bilirler..hem işinde olacaksın..hayat devam ediyor..ihtiyaçlar var..hemde çocuğuna bir şey olmasın diye çırpınacaksın..her şeye ve her yere yetişebilmek için ahtapot gibi uzun ve bir çok kol geliştireceksin...gözümüz korkuyor. bundan doğal ne var..her şeyi yazma kararı almana sevindim..yazarken düşünerek yazma...içinden ne geliyorsa yaz ..ama sonradan, yazdıklarını tekrar tekrar oku..insan kendini tanıyor..neyin neden olduğunu veya olmadığını anlıyor...bizde sana elimizden geldiğince ve aklımızın yettiğince yardımcı olacağız..
bak başından beri kocanın hiç çocuğu olmadığını ve onunda baba olmaya hakkı olduğunu söylüyorsun zaten, ben olsam kendim anne olmak istiyormuyum diye sorardım..senin şu an yaptığını baştan yapardım..sen bu işe büyük bir özveride bulunarak kendinden önce eşin için kalkışmışsın..sonuçta çocukları anneler büyütüyor..senin eşin çocuğuyla ilgilenen istisnalardan olsa bile, önce sen bu çocuğu doğurmak istiyormusun..ona bak..ve naçizane tavsiyem..bu arada yeni bir başlangıç yapma çocuk için..biraz dinlen..hem bedenin dinlensin..hemde zihnin...huzurlu bir zihinle bu işin kendiliğinden, ve daha kolay gelişeceğine inanıyorum..saygılı sevgiler..