Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2008, 01:06 PM   #104 (permalink)
Sezennl
Üsteğmen

Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: sezenin gunlugu

evet hayal ablacim bunu kendime yapacagim artik dusuncelerimi degil aklima negelirse onu dusunmeden yazacagim ve onu tekrar tekrar okuyacagim. sagolsin.

busabah kalktim icimde buyuk bir sigara icme arzusuylan ama sigara paketimi dun arkadasa biraktim dedimki ona ben gunde iki sigara icecegim neyse birni biraktigimda ictim birnide sonradan aldim ictim birtanede biri gelmisti ondanda iki tane ictim dun toplam 4 sigara ictim anliycagin. ama sabah kalktim asiri sigara ihtiyacim var ve hemen yemege salsdirdim yemek yedim ustune ilaclarimi ictim bir kahve yaptim ictim. ve pcye geldim az oyalansamda sigara icme istegi gitmiyor kalktim ustumu giyindim dogru sigarami biraktigim arkadasima gitim ama evde yoktu sonradan hatirladim o okula gidyor ve oglen 12de geliyor. neyse dogru sigara almaya koyuldum bir paket sigara aldim ve eve ormandan yurudum bir suru dusunceylen. iste isiyorum ya hamileysem saliya test gunum ya varsa. diye dusune dusune eve geldim. bir kahve daha yaptim ilk sigarami yatim ictim basimin sallandigini tum hucreleimin harekete gectigini karnimin gurul gurul dagini duydum cirpiniyordu karnim bagirsaklarim kalbim. ustume gunes vurmustu gunesin sicakligini hisettim ve beynimde bir uyusma ve kendimi hafifde olsa bir sersemlik histeiim ve aman dedim birtane daha yaktim saat 12 ve ben 2 tane sigara ictim yani. evim darmanadaginik saliya kadar yinede icimde umit oldgundan evi toplayip temizlemiyorum bir kadin var o geliyor iste 2 saate ne ederse yapip gidyor. ve ben evi temizlemiyorum araba surmuyorum yere fazlaca egilip kalkmiyorum bir suru seyi yapmiyorum ama sigarayi fosur fasur iciyorum bu nedir ya? diger seylere gosterdgim ozni sigarayada gostersemya. ama yeminim var hamile oldugum andan itibaren bir sigara icecegim ve sigaraya omur boyu elveda diyecegim neyse bunada sukur eskiden ben tutun sarar icerdim en kotusunden. tam zehirdi yani ve bunu ac karnima yapardim zehir gibi kahve yapardim 10bardak felan ve bir paketi oglene kadar bitirdim oglen sonuda artik agzim lesgibi oldgu icin icmezdim bir mudet. aksamda aynen devam ederdim ama yaklasik bir yildir normal sigara iciyorum buda bir ilerleme demek oluyor bana ve simdide gunde 5 yada 4 sigarada buyuk bir ilerme oluyor. insallah hic icmem amin.
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla