Ynt: cyber_shoot günlügü sevgili güneş,
hiç kimse benim düşünceme katılmak zorunda değil..affetmenin yanlış veya olmaması gereken bir şey olduğunu söylemedim..affetmenin kişiyi nasıl özgürleştirdiğinide çok iyi bilirim...benim sevgili cyber_shot'a önerdiğim şey özgürlüktür..hayatını geçmişiyle yüzleşmekle geçirmiş, daima affetmesi gereken birileriyle yaşamış biri olarak ilk etapta affetmenin zoluğunuda göze alarak böyle bir şey önerdim...yastığı dövmek..veya o kişiye imgeleme yoluyla istediğini yapabilmek insanın içindeki öfkenin enerjisini boşaltır...bir kere o, zehir kusan enerji boşaldıktan sonra zaten olması gereken kendiliğinden olur..ne güzel,yanlış düşünüyorsam lütfen düzelt, ama anladığım kadarıyla sen kolayca affedebileceğin olaylar yaşamışsın..ve aşama aşama değilde, şıp diye affederek tutsaklıklarını bitirmişsin..bu maalesef herkes için hemen uygulanabilir bir şey değil..burada yazılmadıkça kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor...arkadaşlarımızın tam olarak ne yaşadığını bilmediğimiz için onların yapamıyorum dediği bir şeyi illa yapmak zorundasın..yapmazsan şöyle olur tavrını benimsemiyorum ben kendi adıma... akıl bir çok olanaklar sunmuş bize olmazsa olmazları hayatımıza rehber edeceğimize belki küçük adımlarla ama ilerleyerek yürümek durmaktan, çakılıp kalmaktan iyidir diye düşünüyorum..
sevgili cyber shoot içinden ne yapmak geliyorsa öyle davran ama lütfen kendini özgürleştir..aklın yolu bir ve çok şükür çarelerimiz çok fazla...saygılı sevgiler.. |