Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2008, 05:15 PM   #17 (permalink)
gunesim
Yüzbaşı

gunesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the rough
Standart Ynt: cyber_shoot günlügü

sevgili hayal,
sadece ben orda sadece kendi düşüncelerimi yazdım. yazdıklarımı dikkatle okursanız sizin yazdıklarınızın yanlış olduğu anlamına gelen bişey yazmadım. yazınızda kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor demişsiniz ne güzel.... ama ondan öncede benim neler yaşadığımı bilmeden kolay affedilmesi gereken şeyler yaşadığımı söyleyerek yorum yapmışsınız. bu tavrınızı benimsemiyorum. benimde burdaki bi çok arkadaş gibi yaşadığım bir çok sorun oldu. hayatımda kesinlikle affetmeyeceğim dediğim isimlerini duyunca kriz geçirdiğim insanlar oldu. ama içimde onlara karşı nefret duydukça kendime daha fazla zarar verdiğimi hissettiğim ve kendimi yaşayan bir ölü gibi dolaşırken görünce beni üzen herkesi affetmeye karar verdim. şu an çok mutluyum. bana zarar veren insanlardan uzak duruyorum. içimde kin olmayınca onlarla daha iyi mücadele edebiliyorum. sizinde dediğiniz gibi kimse kimsenin düşüncesine katılmak zorunda değil. tabi benim düşüncemede...
"Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.
Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.
gunesim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla