Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2008, 08:08 PM   #20 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: cyber_shoot günlügü

cyber shot'um ben sana bir şey diyeyimmi, sen burada seni asla yargılamayacak insanların arasındasın..hepimiz kendimizce bir şeyler yaşadık, yaptığımız hataları bizden başkası yapmaz sandık, yaşadıklarımızıda sadece biz yaşıyoruz zannettik...ve herkesin bizi yargılayacağını, ayıplayacağını düşündük..biraz cesaret edip, ucundan sökülmeye başlayınca baktık'ki kimse bizi yargılamıyor, hatta tamamen boşalıp özgürce yolumuza devam etmemiz için yüreklendiriyor..benzer şeyler yaşamış olabiliriz..ama hiç kimse birebir aynı şeyleri yaşamış olamaz..veya en azından yaşadıklarına aynı tepkiyi veremez...kendini sıkma, her şeyi hemen anlatman gerekmiyor..hatta bize hiç bir şey anlatman gerekmiyor...hazır olduğunda, ve eğer seni rahatlatacaksa, anlat, eğer bizlerden gelen yorumlar seni rahatsız etmeyecekse, ve sen istersen yorum yazarız ..ama yorum yazsakta yazmasakta seni sevgiyle destekliyoruz..her şey bir yana, burada olman bana göre kendi hayatın adına birşeyler yapmak istediğini gösteriyor... bu yüzden seni saygılı sevgilerle destekliyorum..ihtiyaç hissettiğin anda tüm arkadaşlarımla birlikte eğer kabul edersen bir abla olarak yanındayım.. saygılı sevgiler