Alıntı:
lalezar Nickli Üyeden Alıntı
Meraba Skorpy..çook geçmiş olsun ne hoş herşey geride kaldı senin için..bu panik atak illetiyle ben deniz de yakından tanışırım,aramızdan su sızmaz...seni çok iyi anlıyorum..telkinler bana da çook iyi geliyo,biraz da kişinin iyileşmeyi istemesiyle ilgili,hiçbi doktor sana senin kadar yardımcı olamaz...bende de bi gıcır hisler var sanki yeniden eşyaların ,renklerin üstüne bi kat cila atılmış,bişeyler hayat daha bi parlak oluyo,yollarda daha rahat yürüyo insan...son günlerde durduk yere çook içten güldüğümü farkettim kendi kendime,yani bi dış sebep olmaksızın....fikirlerim netleşti bi de,muglakmış baya aslında önceden..hayırı daha rahat söylüyorum..kendimi biraz daha hayatın merkezine koydum..hayır demek bayaa zevkliymiş,abartıp herkese hayır demeye başlııcam yakında...bi yerde okumustum insanın sabah uyanıncaki psikolojisi tam gerçegi yansıtırmıs,veya gece yarısı da uyar buna biraz,mahmurluktan kurtulamadıgın anlardaki duyguların...hemen kafana geçmişten bi balyoz mu iniyo,yoksa umut dolu musun gibi...farklılıklar çok aşikar...
tabi arada bi muhalif güçler hucum etmeye çalısıyo..kaçsam mı saldırsam mı oluyo kişi... 26
msn de konuşurken bi arkadaşa önerdim bu siteyi napıyosun bu aralar falan dedi..baktı baktı hiçbişey anlamamış,ne sitesi bu diye sorup durdu..ben de anlattım,bak dinle harika falan dedim ama korktu galiba ne tuhaf insanlar var dedim..bişey yok bak ben sigarayı bıraktım diyorum...algılar kapalı demekki dedim..bir hazineyi kaçırdı... |
sevgili lalezar ben panik atakları yaşayan birisi olarak bu illeti yaşayan herkese yardım etmeyi bir borç bilirim neden dersen
uzaktan davulun sesi hoş gelir yaşamayan asla anlayamaz bu atakları çok şükür ben atlattım sana yerden göğe katılıyorum ve telkinleri hiç aksatmadan dinle kendine güven ve bu güveni hisset ve belki en önemlisi kendini boş bırakma
devamlı birşeylerle uğraş göreceksin farkı allah hepimize en kısa zamanda şifa versin bu sitedeki herkesi seviyorum hepsi birbirinden değerli insanlar ve tekrar şunu söylemek istiyorum bize bizden daha iyi kim yardım edebilirki