Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2008, 12:03 PM   #134 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması

Alıntı:
Zeynep AY Nickli Üyeden Alıntı
Beğenmene sevindim shamnicm:)
Kusurum varsa afola :)
Teşekkür ederim harbi kedi :))e sadık arkadaşın kedicik ne olur olmaz diye güvenliğini çatılardan gözeterk sağlıyo sağlam arkadaş:)))
Allah herkese böle pisim gibi harbi arkadaş versin en azından iyi kötü ne varsa yüzüne çatır çatır söylüyo:))
Yakınındakiler bence çok şanslı:)
yahu zeynepcim bende kendimi bi mok sanıcam bakma sen bana eserekliyimdir bazen etrafımdakiler bukadar dürüstlüğü kaldıramıyorlar bende bazen kırıcı oluyorum ama yine de bildiğimi okuyorum işte

sen atakanı portakalsuyuna subnial midir nedir o telkini yaparken çiz :) bak çoçuk küstü yazmıo siteye atakan beyoğlum nirdesiniz