Alıntı:
SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
insallah uc gomlek ama bugun abartim insallah en kisa zamanda birakirim. aslinmda nekadar sacma degilmi bir sey icin gunlerce ugrasmak aslinda birakacaksin ve aklina gelince baska sey duysneceksin bitireceksin yani kafanda ama zaman var sanirim |
"aklına gelince başka şey düşüneceksin" hayır.aklına gelince rahat rahat düşün.bi akarsuyun başında oturur ve akan suyu izler gibi düşün.aksın geçsin.sonra "ben artık sigarayı bıraktım ki" diye noktala.aklına geldiğinde düşünmemeye çalıştıkça daha da büyüyerek karşına çıkacak.ben de geçende fatale nin bi yazısından öğrendim.mesela korku nefret kıskançlık gibi şeyler negatif duygular sanıyordum ama gerçekte şöyleymiş.hani bedenimizde enerji dolaşıyor deniyordu ya.işte sen sevince isteyince enerji akıyor dolanıyor vücudunda.ama mesela istemediğin bişeyi düşününce de akıyor aynen olduğu gibi.bu enerjinin akması pozitif.ama sen ne zaman düşünmekten kaçtıkça o akan enerji bi yerde tıkanıyor.karşına daha da rahatsız edici olarak çıkıyor.kaçtıkça büyüyor.yani aklına gelince rahat rahat düşün.sonra istediğin şekilde sonuçlandır.yanıldığım yerler varsa düzeltin lütfen.