Alıntı:
lerzan Nickli Üyeden Alıntı
sevgili eterna,
sikayetini tesadufen okumus bulundum. seneler ama cok seneler evveldi seninkine benzer bir problemi en siddetli sekliyle yasiyordum ben de. ve uykusuzluk sorunum oldugunu sanarak. meger sorunum uyku ile ilgili degilmis hic.. uykusuzluk sebebini o kadar cok cesitli problem yaratabilir ki ve bunlarin bazileri bilinc altinda oldugu icin bilemeyecegimiz. bilemeyince de haliyle cozemeyecegimiz. iste bu sebepten biz kendimiz bilincalti ile iletisim kuramadigimiz icin bu tur tekniklere ihtiyac dogduguna inaniorum zaten. ve bu sitede bunu gordum cok yaygin ve cesitleriyle sunulan. bilmedigimiz bir problemi terapi ile gene farkinda olmadan cozebiliriz. eger sorunlarimizin gercek sebeplerini bilebileydik zaten cok daha kolay olurdu cozumler. ama cogu zaman gordugumuzden cok daha baska yerde ve derinlikte oldugu icin sorunlar farkedmioruz, yanlis sorunlari yanlis sekilde cozmeye ugrasior haliyle de cozemioruz. inaniorum ki bu baglamda onemli olan bu surecten kopmamak, yani kendimizi hep telkinlerin icinde tutabilmek. cunku bitmesini bekledigimiz aslinda problemin kendi degil cogu zaman o problemle basedebilecek guce kavusabilmekte. uykularin sebebi sevmedigimiz isimiz degil de belki de sadece yastigimizin rengidir.evet bu espri kadar basit olmayabilir tabi bilmedigimiz sebep.. ama kesinlikle buradaki cok cesitli terapilerden bir tanesinin bunu bulup cozecegine inaniorum. en azindan hafifletecegine.. kisi ugras verdikce basariyor..kopmamali bu heves katan ugraslardan. sabah uyanamamak horlama ile baglantili olabilir, beyne yeterli oksijen gitmior olabilir ve bu apnoe denilen cok insanda olan gizli bir sorunu kisi kendi bilmeyebilir. ve daha nice sebepler.. hepsi de telkinle gecebilir. ama hemen umitsizlige kapilmakla hic gecmeyecegi kesin, cok cok sevgimle, |
sevgili Lerzan bu mesajını bu akşam tesadüfen farkettim.
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.her ne kadar bu mesajından sonra tatsız bi sohbet geçmiş olsa da aramızda.
ben yine de sohbete açığım seninle her zaman bilmeni isterim. sevgiler