Konu: BAŞARDIM
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2007, 10:37 AM   #22 (permalink)
skorpy
Üsteğmen

Tesekkür: 0
111 Mesajinıza toplam 419 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
skorpy is an unknown quantity at this point
Standart BAŞARDIM

Alıntı:
lalezar Nickli Üyeden Alıntı
haklısın dostum kesinlikle mendebur bu illet..ben de ilaç alıyorum,aslında bagımlı bile olabilirim,telkinlerle ilaçdan kurtulacagımı sanıyorum...en son pa bende hortladıgında,ara sıra gelir hatırımı sorar kendisi.,ne kadar berbat oldugunu anlatamam,oglum parka gidelim diye kapıya dayanmış aglıyo ama ben onu götürecek halde degilim,pa' beni esir etmiş,sürekli titriyorum,insanlar anlamasın diye milletin içine çıkamıyorum,anlasa neolur sanki de ondan degil nefes alamıyorum...bi süre sonra bi yakınımla bi hastaneye onun için yani gitmem gerekti,doktor bana baktı,depresyonda bu demiş hemen ilaca başlasın.. ben kendi ilacımı biliyorum dedim yine eski günler yani..oglum öyle kapıda agladıgı gün kendimden nefret ettim,bidaa bunu asla sana yaşatmııcam,ne gerekiyosa yapıcam,annenle gurur duyacaksın dedim..ne kadar yabancı site var pa ile ilgili,dolaştım hepsini,ne gerekiyosa ögrendim..hipnozu ögrendim saymakla bitmez,,kendimi manen tabi uçurumlardan aşagı savurmayı ögrendim...ben de çok şiddet gördüm hep buna baglıyodum artık bişeye baglamıyorum...bişeye sıgınmıyorum,kendi limanım geniş her gemi kalkar bu limandan artık her kıyıya ulaştırır beni...sevgiler.. wave wave
sizi anlıyorum ama depresyon ilaçları kesinlikle bağımlılık yapmıyor ben belki 1000 yere baktım sadece yeşil reçeteli ilaçlardan kaçının ben yeşil reçeteli ilaçları kesinlikle kullanmam çünkü bırakması çok zor bilmiyorum siz ne tür ilaç kullanıyorsunuz bilmiyorum ama kendinizi sevin yargılamayın bırakın atak gelsin hatta siz çağırın karşısında dik durun ve ben hep şöyle düşünürdüm atak geldiğinde nasıl geldiysen yine gideceksin bırak gelsin ve gitsin düşün ataka geldiğin daha evvel kaçgün sürdü 2 3 4 7 her neyse gitmedimi direnç gösterme kabul et göreceksin daha kolaylaşacak herşey sevgiyle kal lalezar ayrıca seni anlayabiliyorum çocuk konusunda benimde iki kızım var!'