Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2008, 09:49 PM   #7 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Çizim Yeteneği Olan Çocuğunuz Varsa Ne Yapmalısınız

valla çocuğunuzun resme yeteneği yoksa yapacak bir şey yok..ben çöp adam bile çizemem..çocuğumda bana çekmiş...bizim sülalede bütün sesler billur gibi şakır ben ağzımı açtığımda utanmaz kargalar gaaak deyip kaçışır..biraz kulağım iyidir...ama adını bile anmaya deymez herhalde okadarı herkeste vardır...oğlum orta okul 2 sınıfta tüm dersler matematik..fen vs ..hekesin bodoslama kaldığı dersler 9- 10 resim dersinden ve sosyal dersten ikmale kaldı..dumura uğradım resmen oğlum resim dersinden kalmayı nasıl başardın dedim..e, yetenek dersi ya, sömestrden sonra öğretmenle kavga etmeye gittim..canım herkeste bu yetenek olacak diye bir kanunmu var..benim çocuğumuda gayretiyle değerlendirse ne olur yani...bereket kavga etmedim..meğer, öğretmencik, benimkinin resim ve yetenek dersleri söz konusu olduğunda iki sol ele sahip olduğunu çoktan keşfetmiş ve hep gayretini değerlendirimiş..ama benim köftehor nasılsa yaptıkları bir şeye benzemiyor diye dönem ödevini vermemiş..siz siz olun dönem ödevlerinin teslim edilmesine dikkat edin..yoksa sizinkide resim dersinden kırık not alacak kadar başarılı olur..amaaan olsunlar yaaa..yeterki sağlıklı olsunlar. yalnız ben şuna dikkat ettim..yanılıyor olabilirim...sanatsal yönü zayıf olan çocukların mantıksal yönü çok gelişmiş oluyor..hepsini çok seviyorum..tüm çocuklarımıza saygılı sevgiler