Merhabalar bu siteye yeni üye oldum ve telkinlerinizi dinliyorum (yarım saattir)
işe yaramayacağından hiçbir şüphem de yok açıkcası...
Neyse asıl konuya geleyim. Ben çocukluğumdan beri Hayvanlar ve bebeklerle iletişime geçtiğimi düşünürdüm. Artık bu daha sık olmaya başladı mesela 1 haftalık bir bebek gözleri ile bana ne hissettiğini anlatabiliyor (bu bazılarına ilginç gelebilir) ama hep de doğru olanı buluyorum. Bunun haricinde mahalledeki Reiki uzmanı bir komşumuz vardı. Bana Reiki yaparken söylediği şeylerden birisi de (sen benden bu konuda kat kat daha üstünsün sen hocamsın derdi) ama bu durumu nasıl yaptığımı bilmezdim. 2 kanserli hastaya yardımcı oldum 2si de şu anda gayet sağlıklı ve iyileştiler (1inin durumu çok ağırdı). 1 beyin kanamalı hastanın ağrılarını aldım ve durumu tekrar şu anda iyi 1 de felçli birisine yardım ettim %90 düzelme kaydedildi. Bunların hepsini ne bilmeden yapıyorum bu sizce normal mi? Birde hastalığı almaya çalışırken aynı rahatsızlık bana geçiyor. (beyin kanamalı hastaya yardım ederken 4 gün yatak döşek yattım yüzüm gözüm 2 dakika içinde şişti) Bunlar normal mi? Ne yapmam gerekli bana yardımcı olursanız çok minnettar olurum. Siteniz inanılmaz pozitif (zaten pozitif birisiyimdir) + mesleğim müzik öğretmeniyim (klasik müzik ile telkin tekniğiniz süper). Herşey için teşekkür ederim. Bu konuda görüş yardım ve yönlendirmelerinize ihtiyacım var. İyi geceler...