Ynt: Dünyevi Aşkların Tükendiği An Çok güzel bir paylaşım teşekkür ederim arkadaşım eline yüregine sağlık...
Aşk benim için yırtık ayakkabılarından su sızan , ayakları üşümüş bir çift çocuk ayagı  oldu.Aşk benim için hep ulaşılamayana sevdalanmak oldu, aşk benim için kuruyan yaramın kabuklarını hep kaldırmak oldu , açılan yeni yaralarıma tuz basmak oldu, aşk  acıyı sevmek oldu hiç olmadıgı kadar, şimdi öyle bir yalnızlık varki bu acıyan yüregimde kendim bile yüregimin yalnızlıgını paylaşamıyorum, öyle bir gitme ki bu ne giden  ne de kalan istekli aşk bazen mecbur kalmak ,aşk bazen bile isteye acıyı sevmek ondan zevk almak. Şimdi ben bu zevki dibine kadar yaşıyorum öyle bir dibe vurmaydı ki bu avaz avaz bagıra aglaya cığlık atarak... Mutluyum  seni sevdiğim için hiç pişman degilim kanattıgım yaralarımdan degerdi herşeye sonu ne olrusa olsun  değerdi herşey onun için ... Şimdi gitme zamanı HAZANIM  hadi git yolun açık olsun MELEGİN hep yanında sol yanında...
Sendelesen de düşme sakın. Düş-me..Düşersen de sol yanıma düşür sol yanını....
__________________ Her insanın Tanrısı, kendi aklı kadardır. Bazıları vardır görünenin arkasındaki gerçeğe uzanır gözleri. Bazıları ise burnunun ucundan ötesini göremez. Her insanın sevgisi kalbi kadardır. Bazısının sevgisi, sevdiğini durdurur, soldurur ve hatta öldürebilir de ( Buna ne kadar sevgi denirse? ) Bazısının sevgisi de güldürür, oldurur ve çoğaltır. Ne kadar da zordur bunu başarmak! |