sevgili ma...lik..öncelikle aramıza hoşgeldin
nickini tam yazmadığım için umarım bana kızmazsın..ama ben bu nicki senin gibi değerli bir kişiliğe yakıştıramadım..bu yüzden nickinle hitap etmiycem
sitemizi gezip rehber bölümünü incelediniz mi?bizlerin açmış oldukları günlüklerimizi okudunuz mu?ya da telkinlerimizi dinlemeye başladınız mı bilmiyorum..şayet bunları yapmamışsanız ilk etapta egoyu ve kendine güveni indirip bunlarla başlamanızı tavsiye edebilirim..
aslına bakacak olursanız anladığım kadarıyla çok istediğiniz bir şeyin sağlık nedeniyle olmamış olması sizin bu şekilde düşünmenize neden olmuş..oysa sizde biliyorsunuz ki,güç,azim,başarı sizde mevcut olan bir durum..her ne kadar bu duruma artık üzülmüyorum demiş bile olsanız,sanırım bu durumu bilinçaltınıza anlatamamışsınız..sözsel olarak evet,ama ruhsal olarak kabullenemediğiniz bir durum var ortada...hani vardır ya,koşarsınız koşarsınız hedefe ulaşmak için çabalarsınız ve tam alacağınız sırada ayağınıza değen minik bir taş sizin aksamanıza neden olur ve almak sitediğinizi alamzsınız..bu durum sizin başarısızlığınız değil ki..askeri okullarda bir çok akrabam var..buralara alınırken ince elenip sık dokunur..tansiyon sebebiyle alınmayan kişileri biliyorum ben..bu onların sağlıksız olduğu anlamına ya da başarısız olduğu anlamına gelmiyor tabi..sadece belli kurallar var..hem herşeyde bir hayır vardır..buna birde olumlu yönlerinden bakmayı dene..daha yolun o kadar başlarındasın ki...kendini yaşlanmış hissetme,aksine bu olay seni daha da güçlendirmeli kendine yeni hedefler belirlemelisin..çünkü sende biliyorsun ki,istediğin şeyi başarabilecek zekaya ve kabileyete sahipsin..bu senin başarısızlığın değil..pes etmek niye?yani senin yapabileceğin daha bir çok alan varken,kendini koyvermene anlam veremiyorum..bak zayıf aldım diyorsun,bu zayıfları alma nedenin kendini bırakmandan başka birşey değil..lütfen!hayatına sımsıkı sarıl,kendine yeni hedefler belirle,umudunu yitirme..bir gün istediğin bir konumda olduğunda ve ardına dönüp baktığın da eminim,iyikide bunları yaşamışım diyeceksin..herkezin yaşadığı o kadar çok negetiflik var ki hayatta..ama bunları yaşadık diye yaşamdan elimizi çekmedik..aksine daha da sarıldık hayata..kendi adıma biliyorum ki,bana olumsuz gibi görünen birşey de bile mutlaka benim mutluluğum düşünülmüştür..hadi şimdi bırak bu düşüncelerini sen kendine başarıyı ispatladın..sorunun sadece alamamak..buda sorun değil zaten..unutma ki seni bekleyen kimbilir ne güzellikler var hayatında..bunları alman için silkinmen gerek..hadi güzel kardeşim kalk ve silkin,çırp üstündeki sana zarar veren düşüncelerini ve hak ettiklerini al..herkez herşeyin en güzelini hak eder..bizler sadece almayı bilmiyoruz..ya da kaybettiklerimize odaklanmaktan,önümüze sunulan diğer güzellikleri göremiyoruz..herşey sende başlar..
elimden geldiğince içimden geçenleri yazmaya çalıştım..umarım sana yardımcı olmuşumdur..bir insan olarak herkez nasıl değerliyse benim için sende öylesin..senden yaşça büyük olmama güvenerek siz diye başlayan yazıma sen diye devam ettim..umarım kırılmadın..bu yazdıklarım naçizane tavsiyeler..dilersen kabul edersin..ben eleştirili bir yazı bile olsa içinde benim için hayrıma bir cümleyi mutlaka bulurum..ve hayatıma bunu anahtar olarak katarım..her anahtarın mutlaka açacağı bir kapı vardır..sevgilerimle