Ynt: Mustang'in Rüzgarı MERHABA: Bu gün yine erken kalktım,bilgisayarın başına oturdum.Biraz ora bura gezindim,haberler pek iç açıcı değildi geçtim.Dün temizlik yapmıştımya birşey dikkatimi çekti hem huzur buldum hem huzursuz oldum.Acaba iyilerde kötülerde
gitti ondanmı.Ben badana yaptığımda bir iki ay eve alışamam ev bana yabancı gelir.Bu olay yeni giyisi aldığımdada olur
gözüm alışıncaya kadar pek severek giyinmem.Ama alıştığım şeyleride ancak iyice eskiyince atarım.Benim yiğenimdede
aynı olay var oda yeni bir şeye gözü alışıncaya kadar giyinmez, bebekliğinden beri.Benim deterjanlara alerjim var, ne zaman büyük temizlik yapsam alerjim azar. Bu alerji olayı bende 30 yaşından sonra başladı.Bilmiyorum ama sanki vücudum
bana böyle dur diyormuş gibi geliyor.Ben temizlik yaparken sanki herşeyi silip süpürüp atıyorum durmak nedir bilmiyorum.
Kendimce biriktirdiğim çevremde oluşan olumlu ve olumsulukların hepsini yok ediyorum .Sadece olumsuzlukları nasıl yok ederim bunu öğrenmem lazım.Akadaşlar bu konu hakkında beni aydılata bilirmisiniz. |