Telkinleri dinlemeden ve bu siteyle tanışmadan önce , kendi kendime içten telkinlerde bulunurdum, tamam bunu da atlatıcaksın, herşey geçecek gibisinden, fakat içimdeki kötümser bakışı değiştirmeyi başaramazdım, olumlu olmanın, olabilmenin , hayata , insanlara, olumlu bakabilmeyi başaramazdım, siteden edindiğim bilgiler, dinlediğim telkinler ve okuduğum kitaplar , sayesinde artık hayata çok daha iyimser bakıyorum, iç sesim tamamıyla değişti, geçen yıl şu zamanlarda, ertesi günü bile karamsar düşüncelerle karartan ben, şimdi hayattan zevk alıyorum ve yaşamayı , hayatı çok seviyorum, yaşadıklarım, beni büyüttü olgunlaştırdı, sonunda affetmeyi öğrendim, ara sıra benim de oluyor karamsar günlerim ama, bunu artık nasıl değiştirmem gerektiğini çok iyi öğrendim ve geçen yıl ben, insanlara güvensiz bir gözle bakan ve çoğu zaman kendini ve onları sevmeyen ben, artık kendimi çok seviyorum, değerimi biliyorum ve diğer insanları, canlıları herkesi çok seviyorum ve hayatım değişti gerçekten , her geçen gün daha da değişiyor