Ynt: Mustang'in Rüzgarı anneleri boşverin kızlar...anlaşma iki taraflı olur..ben şimdi şöyle düşünüyorum..annemle benim aramda olan anlaşmaya ben sadık kaldım ve elimden gelenin en iyisini yaptım..eğer o hala daha bir şeyleri bitirmemeye çalışıyorsa anlaşmaya ihanet eden o..işte bu kadar anneme ait olan defteri kapattım..bundan sonra onun beni üzmesi olanaksız..haaaa sevindirmesimi? ben sevinmeyi çok seviyorum..bana doğru attığı adımı abiiki karşılarım..ama benim önümü kesmesine izin vermiyorum vermicem..onu atamam satamam..yaşadığımız her şeye rağmen ona teşekkür borçluyum..bana kendisi gibi bir anne olmamam gerektiğini öğrettiği için...
alerjilerimiz, kime alerji ürettiğimizi bulmak lazım..kendimizemi? yoksa başkasınamı? bu konuda louse hay'in bir kitabı var
TÜM HASTALIKLARIN ZİHİNSEL NEDENLERİ, bu kitabı zevkle okurum..çünkü kişilerin karekterleri..hatta hayat hikayeleri..çıkar hastalıkların nedenlerine baktıkça..kendimide bu kitapla daha çabuk sobelerim..hastalıklarımın nedenlerine bakarak..tavsiye ederim..bir okuyun isterseniz..artık ben,hiç bir şeyin ve hiç kimsenin beni hasta etmesine izin vermiyorum..bu dünyaya kaç kere gelirsek gelelim, bu hayatı bir kere yaşıycaz..
bu arada bende evimi dip temel temizlesem iyi olacak..eskileri bir atayım bakayım hafifliycekmiyim..babaannem gibi her şeyi biriktiriyorum..eski alışkanlıklarımızı bırakmanın bir yoluda bu..
hepimize saygılı sevgiler.. |