Meraba arkadaşlar...bu son iki günde etkileri fazlasıyla hissetmeye başladım...geceleri hiç dinlemememe ragmen...gündüz de bir iki saat dinleyebilirsem ne mutlu bana...belki inanmıycaksınız ama 18 yaşımdaki gibi yeniden kendime güvenmeye başladım,o günlerde de son derece korkusuz bir ruh hali içindeydim,sanki o günlere dönmeye başladım,tam olarak olmasada o günlerden gelen bi esinti çok aşikar kendini hissettiriyor...daha bi gençleşmiş gibiyim..hayatımın normal seyri degişmemesine ragmen,yani rutini aynı iken,ben kesinlikle farklılaşmaktayım... dusun..
ne zamandır bu sitenin yabancı versiyonlarını gezip durmaktaydım..kendilerini öyle bir övüyorlarki şaşırıp kalırsın,sanki gökyüzüyle bi bağlantıları var..bradley thompson...john shmelter,her nası yazılıyosa adı degerli insanlardırlar eminim..ama siteleri tamamen ticari bir duruştan öteye gidememiş..hele bu bradley thompson bir haftalık bedava mini kurs veriyo..uzun süre önce almıştım,sonra neredeyse hergün bi msj atmaya başladılar,bizi unuttun mu seni özledik,hadiş satın alsana...almııcam kardeşim..şmelter' ın da bazı okyanus sesli falan versiyonları kayıtlı bende..yalnız içerik vermemesi insanda bi şüphe yaratıyo..görünüşte içerik veriuoruz falan diyo seni topaç gibi döndürüyo sitesinde, içerik yok sonuçta...çok ticarii..yalnız bunların içinde sevgili arkadaşım Steven Barlett bakınız yahooda videoları var hipnozla ilgili,o çok farklı,yardım etmeye yönelik bana özel bazı audiolar yollamıştı bi ara..yani hiç satın almamama ragmen sürekli msnde nası oldugumu falan sorup duruyodu...canım ya o başka yani..hi,pnozları da çok etkili bu arada..
yani sevgili Atakan bulunmaz hint kumaşı olma ihtimalin çok yüksek..övgüm sana degil emegine ve paylaşımına...
geceleri kabus görüyorum sanki bişeyler iyice açıga çıkıyo...dalgalanmalar olabiliyo arada bi..kilo verme telkinleri çok etkili..insanın canı aburcubur görmez oluyo bi süre sonra..içerikleri okuyunca daha iyi anlıyosun neler oldugunu...şimdili k bu kadar saygılar sevgiler herkese..