Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2008, 08:53 PM   #12 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: merhabalar çıkış kapısını aralayanlardan biriyim

karma forum içerisinde dostların birbirlerine olan görüşlerinin yansıması olarak düşünebilirsiniz..

kendiniz hariç diğer üyelerinin avatarlarının yanında kırmızı ve yeşil oklar görürsünüz...
bunlar karma yükseltmek yada düşürmek için kullanılır...

+ karma üye yararlı bir konu ilave ettiğinde..
doğru ve yerinde bir cevap ile katılımda bulunduğunda..
yüzünde bir gülümseme uyandırdığında..
arkadaşlarına yürekten destek olduğunda..
yeni bilgilerle seni tanıştırtırdığında verilebilir..
seçenekler benzer sebeplerle çoğaltılabilir..

- karmada ben hiç vermedim ama yanlış katılımlarda bulunduğunda popülaritesini düşürmek için verilebilir..

kişiye verilen karmaların kim tarafından verildiği - mi + mı olduğu ilgili mesajının altında yeni bir bilgi satırı açılarak gösterilir..
karmanızın ne kadar olduğunuda isminizin altında rakamsal değer olarak görebilirsiniz..

sevgiler...