Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2008, 12:12 PM   #13 (permalink)
mirza_ben87
Üsteğmen

Tesekkür: 1
75 Mesajinıza toplam 184 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mirza_ben87 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ELELE YENiDEN DOĞMAK....

Alıntı:
SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
cok komiksiniz heheheheheeheh keyif alaraktan okudum yemin ederim. ay cok guldum ya sigarayi birakacaginiza fazlastirdiniz!!!!! bende birqakmaya calisyorum ama iskence cekmiyceksin o skeilde deyil gelin bir gun pl;anlayalim o gun sigarayi tamen biarakalim mesela 2 hafta sonra yada bir hafta sonra ama ogun gercekten sigarayi birakip burda yasadigimiz kolayligi anlatacagiz yada zorlugu ve sigara istegi geldiginde buraya yazarak istegi geri tepecegiz. ve hic kimse ama hic kimse yok bir ic felan yazmiyacak ve icillmiycek. bu sekilde birakabilirziz ama azaltmakla olmuyor biraktigin zaman birden biarakacaksin tamamisiniz varmisniz? gun kararlastirin
Demek çok güldün. madem okadar emisinsin sen deden bırakmadın.
sezencim eleştiriye açığım. aslında dediğin gibi birden kesmek lazım sen bi dene hele bırakabilirsen soyle bize bizde bırakalım ok canım benim.
Güneş ben bugün 2 çöple duruyorum daha gece çalışmaya gitcem bakalım. Hedef en fazla 8.