Ynt: VETYnin günlüğü şimdiiii ... bakın arkadaşlar...ben kendimi hep motive ettmeye çalıştım herşey güzel olacak...tamam artık hiç birşey benim kendimi pozitif hissetmeme engel olamayacak diye...ama ben evet iyiyim..buda canımı acıtmadı...eskisi kadar acımıyor dedikçe dahada kötü olmaya başladım...yani yaranın üzerini kapadım ama içerden o kanamaya devam etti...
Kızgınım kendime neden karşımdaki kişiye bu kadar değer veriyorum...kendimden bile üst seviyede tutuyorum diye...kızgınım insanları hala tanıyamıyorum diye 32 yaşındayım ve hala tanıyamıyorum...
insanalara kızgınım çünkü kendilerine acı veren, kendilerine çektiren insanları daha değerli yapıyorlar diye...ama siz onlara değer verip sevdiğinizde acı çektirenden daha az değer görüyor ve daha az seviiyorsunuz...hatta sevilmiyorsunuz bile...
Sadece sevgi vermek istediğinizde bile..duru, yalansız dolansız çıkarsız sevgi verdiğinizde bile bu insanlar neden bunun değerini bilemiyorlar...neden bu kadar gözleri kör...neden hala canımı acıtıyorlar...
illaaa kötü niyetlimi olmak lazım...bir ilişkide oyunlar mı oynamak lazım...kaçan kovalanır hesabımı yapmak lazım...yok arkadaş ben böyle ilişki istemiyorum...böyle olacaksa olmaz olsun onun sevgiside kendiside...
kalmadımı kardeşim ADAM GİBİ ADAM BU DÜNYADA...seni özel hissettirecek, sevmekten korkmayacak,karşısındakine kendisi kadar güvenecek, saygı duyacak...
Bu nasıl bir çelişki söylermisiniz..insanlar yalnızlıktan şikayet ediyor...sevecek insan bulamıyor...sevmek ve sevilmek istiyor..ama onu seven insan oluncada kıçımı kalkıyor ne...ben ne oldum delisi oluyor..sonra tekrar aynı terane...toplum artık bireyselleşme toplumu olmuş çıkmış...iyi niyetli davrandıkça başınızın üstüne çıkıyorlar...bune yüzsüzlük bune adiliktir böyle...
Tamam artık anladım ben ikili ilişkilerde kötüyüm kardeşim hemde çoook kötüüü...beceremiyorum ben bu işi ama yalnızda kalmak istemiyorum...tamam diyorum bu son acı bu son veda artık kimseyi istemiyorum hayatımda diyorum...kalbim arsız yine seviyor..sonrada başlıyor tekrar yok bu öncekilerden farklı...bu onlar gibi değil demeye...bu sefer payıma düşen üzülmek olmayacak diyorum..herşey güzel giderken...sen tutup bütün kartlarını açık oynadığın vakit işte o zaman adama bişeyler olmaya başlıyor...nedir bu yaa...
Deveye diiken mi olması şart...yok kardeşim bu işler böyle yürüyorsa ben bunu başaramam da zaten...
işte böyle arkadaşlar bu içimdekilerin sadece buzdağı gibi görünen yüzü...
__________________ BEN KADERİMİN EFENDİSİ, RUHUMUN KAPTANIYIM... |