Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2008, 08:37 PM   #17 (permalink)
medusa
Teğmen

Tesekkür: 4
28 Mesajinıza toplam 151 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
medusa is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kralın Günlüğü

Yazmayalı çok olmuş günlüğüme. Teknolojiyi işte bu yüzden seviyorum . Günlüğüm yerinde duruyor kaybolmamış. :)

3 ay önce buraya yazılar yazarken çok aşıktım. Aşamayacağımı zannettiğim bu durum beni çok zayıflatıyordu. Ve o aşk 9 Kasımda bitti. O kadar özgürdüm ki. O günden bu güne her gün hayatımdaki kaliteyi artırmak için çalıştım.

Şimdi o anki durumum bana çok uzak geliyor. Olayın basitliğini anladım. Şimdi birine aşık olmam çok zor. Artık insanları karşılıksız olarak seviyorum. Hiç kimseye bağımlı değilim. Özgürlük ruhumu sardıkça yolun başında olduğumu bu duygunun daha da mükemmel olduğunu görüyorum. Evet arkadaşlar gelenekselleşmiş tüm düşünce kalıplarımızı sorgulamak ve iç huzurun gerçekten nerede olduğunu anlamak hayatımızda yaptığımız şeylerin bizim istediğimiz şeyler mi olduğunu düşünmek her an bu bilinçte yaşamak için artık daha fazla beklemeyin. Bu, yaptığımız ne olursa olsun düşüncelerimizi ve hayatın bize sunduğu şeyleri gerçekten değerlendirebildiğimizi görmek için başlangıç noktası.

İnsan gerçek anlamda özgür ve mutlu olduğu zaman her an onun için paha biçilmez kıymette oluyor. Bu yüzden hayattan gerçekten neler beklediğimizi nelerin bizim ruhumuza hitap ettiğini özümüzün ne olduğunu anlamak gerekir.

Hayatımızda o kadar boşa geçen an varki , içinde huzur ve özgürlük olmayan her anı boşa geçmiş olarak görüyorum.
Üzülerek , birilerine kızarak, olumsuz düşüncelerle kendimizi bunaltarak, işimizde akşam olmasını can sıkarak bekleyerek geçirdiğimiz zamanlar varsa hayatımızda bunları başka şeylerle uyuşturmayalım . Bunların hepsi bir sinyaldir. Haydi artık yanlış giden ne varsa düzelt ve hayatındaki her anını özgrü ve sevgi dolu olarak yaşa diyen bir sinyal.