Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-02-2008, 04:34 PM   #145 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Canımın içi bundan 24sene evvel başladı seninle olan hikayemiz.Sabah 7.30 da seni bana gösterdiklerinde okadar savunmasız okadar miniktinki.Sana taaaaa kalbimin derinliklerinden bağlandım.Artık bir anneydim ben.Seni alıp küvöze götürdüklerinde ,benimde canımın yarısı seninle gitti.Doğduğunda 1.850gr. dın seninle 2 sene çok zorlu bir yoldan geçtik.Senin ve benim savaşçı amazonlar oluşumuz ,hayata tırnaklarımızı geçirmemiz.sayesinde bir çok şeyin üstesinden geldik.Bizim hayatan isteyipte alamayacağımız hiç birşey olamaz.Kendime nasıl güveniyorsam ,sanada okadar güvenirim.Hayat bana mükafatların en güzelini sizler gibi çocukları iyi bir şekilde yetiştirme şansıolarak verdi.Sizleri çok ama çok seviyorum.Sen benim ilk bebeğimsin 20 yaşında kucakladığım,sanki hayataki benim olan ilk sahip olduğum varlıktın.Minicik halinle banahep destek oldun.En kötü anlarımda bile yanımdaidin.Bana bak ben buradayım üzme kendini ne yap et benim için başar derdin.Sana bundan sonraki hayatında sağlık mutluluk, başarı,iyi insanlarla iyi günler geçirmeni bolluk vebereket içinde yaşamanıve gönlünden geçen herşeyin eniyi şekilde olması dileğimle İYİKİ DOĞDUN GAMZE.... İYİKİ DOĞDUN GAMZE... İYİKİ DOĞDUN GAMZE ....