Ynt: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı suçluluk duyguları kesinlikle dinlenmesi gereken bir telkin.hatta ne kadar çok dinlenirse o kadar iyi.üzerimde o kadar çok etkisini gördüm ve görüyorum ki.özellikle şu 3. göz açılması denen şeyi çok yoğun olarak yaşıyorum(adres kısmında link çıkmadığı için ilgili başlığı şöyle vereyim:Hayatım Değişti Telkinli Kişisel Gelişim Motivasyon Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz > Keşfettiğiniz Diğer Etkiler > 3. Göz Açılması Gönül Gözü Yada Siz Ne Derseniz? ) oradaki yazım biraz radikal olmuş tabii.insanın hayatından birilerini anında çıkarması o kadar kolay olmuyor.ama en azından bana verilebilecek zararları görüp gardımı alıyorum diyelim.suçluluk duyguları telkini organik bir yan etki oluşturmadı ama beni bir müddet biraz sinirli yaptı.fakat sonra o da geçti zaten.yan etkileri içimizdeki birikintiyi dışarıya atmak olarak düşünün.bu kadar çekinilmesini anlamıyorum emin olun artı yönleri eksi yönlerinden çok daha fazla bu telkinin. |