Ynt: fund un günlüğü.. en son yazdığım yazımda da bir negatif elektriğe maruz kalma varmış,,ne yazık ki bu yazım da öyle olacak....
şimdiye kadar herşey yolunda ve dopdolu fişek gibi hayatıma devam ediyordum..telkinler bir yandan,çekim yasası uygıulamalarım bir yandan ....zirvelerdeydim pozitifliğimin ..çocuklarım ben ve hafta sonları bize katılan eşim ...-eşim hafta içi işi gereği dışarda -ancaaak gelgelelim konun özü kısası kaynanam ve kayınpeder im geldiler.ve bende ne var ne yoksa fıssss bitti herşey.zaten oldum olası kayınvalideme kanım ısınmaz,,oldum olası tutmaz elektriğim..bir zararımı var diyeceksiniz.hayır var desem yalan ..ancako yaydığı negatif elektrik beni inanılmaz rahatsız ediyor.sabahtan akşama kadar sürekli mızmızlanan hastalıklarından bahseden.kısaca sürekli bardağın yarısı boş diye şikayet eden tayfadan...daralıyorumm patlıyorumm sıkılıyorum çocuklarımı okula gönderdikten sonra atıyorum kendimi dışarı ama ı-ıhhh o da beynımde benimle geliyor.aynı ortamda olduğumuzda
o gözlerini bana dikip bakışı zaten beni benden alıyor..evlendiğimden beri hep bu durumdayız gelirler her kış 2 ay kalırlar giderler ..ama o 2 ay ıı sormayın bana ....ben sıfırı tükettim arkadaşlar onun o elektriğine maruz kalmamak için ne yapacağım bilmiyorum. yardım edin bana ..
çocuklarımı bırakın ,,kendime dahi ilaç için bir enerji kalmadı...ooff of.
__________________ suskunluğum asaletimdendir.her lafa söyleyecek sözüm var.lakin ,bir lafa bakarım laf mı diye,bir söyleyene bakarım.,,adam mı diye!!!!! |