Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2008, 04:49 PM   #27 (permalink)
cyber_shoot
Teğmen

Tesekkür: 0
13 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cyber_shoot is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: cyber_shoot günlügü

merhabalar daha yeni uyandım ve rüyamı paylaşmak istedim ve tekrar yeni bir rüya ile uyandım ve bunu düşünmerek yatmıştım bilinçli olacagıma dair kendimi gördüm tekrar bunun rüya oldugunu düşündügm anda evet eger bu bir rüya ise ben istedigim yere gidebilirm dedim ama bedenim şiştigini biliyorum ve ufakbir kaza gecirme hissini kapıldıktan sonra bedenimn ruhumdan ayrılmasını sagladım ve ruhumu gördügüm anda ben cok istedigm bir arkadaşımın yanına gitmek istedim ve onu rüymada görmeyi cok istemiştim inanlımaz ama arkadaşımın yanıda gittim ve onunla cok güzel bir sohbetin ardından rahatladım huzur içinde ne gair bilinc altı galiba tekrar bedenime girdim cok acı verdi bu olay kalktım gece ama uyanık olan bedenimi hareket etiremedim tekrar uyuya kaldım ve tekrar rüyalar başladı cok yapmak istedigm bir olayı yapabilecegime inandım ama bu kez cıkmadım dusun olmadıgını hisettigm anda uyandım ve istedigm zamanda wave sadece tavsiye edebilecegim bir yöntem keşfettim meditasyon yaptım gece tekrar uyudugumda tekrar cıkarabildim dün gece cok yorucu rüyalarla boguşmak zorumda kalsamda sonuc aldım