Ynt: Smyrna Günleri... güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...
biraz telkinlerle bende olan değişikliklerden bahsetmek istiyorum. aslında ben geçen sene de telkinleri dinlemeye başlamıştım. ama çok uzun süreli dinlenemedim. çok kötü etkilemişti belki ondan korktum. geceler çok kötü geçmeye başlamıştı. çok kötü kabuslar görüyodum. sanırım bunun için bıraktım. şimdi yeniden başladığımda hiç böyle şeyler olmadı. sadece bigün bi baş ağrısı oldu. gece yatarken pek dinlemiyorum ama geçenlerde dinledim. biara uykumdan uyandığımda kötü bi mide bulantısı vardı. telkinlerle ilgili midir bilmiyorum. acaba geçen sefer öyle rüyalarımı bile etkilerken şimdi niye böyle bi etki göstermedi merak ediyorum. belki de kötü kısımları orda bıraktım ve kaldığım yerden devam ediyorum. bu mümkün mü bilmiyorum.
iki gündür garip bi ruh hali içindeyim. acayip bi boşluk hissediyorum. normalde bile çok sulugözlü biriyim aslında ama buaralar çok daha fazla ağlayacağımı düşünürken ağlamıyorum hiç. bu da beni korkutuyo çünkü içime mi atıyorum diye düşünüyorum veya kendimi mi kandırıyorum daha sonra çok daha ciddi bi şekilde patlak verirse diye korkuyorum.
şimdi kendimi o kadar güçsüz hissediyorum ki. hiç bişey yapmaya gücüm yok sanki. mutlu olmaya bile... şuan sadece günleri geçiriyorum zaman en iyi ilaç derler ya zamanla geçicek diye bırakıyorum belki. shamanic yazdığın şiir de çok güzel buarada. eminim pek çoğumuz aynı hatayı yapıyoruz. sabah olunca akşam gelsin diyoruz akşam olunca sabah... şuan bende böyle mi yapıyorum acaba? yakında geçicek sıkıntılı halim diyorum. ama umut etmeden de yaşayamaz zaten insan. elindekilerin kıymetini bilmiyoruz sanırım ondan oluyo. elimizdekilerle yetinemiyoruz. bunu öğrenmeliyim.
işte şimdi bu değişimleri gerçekleştirmek istiyorum kendimde. daha güçlü, ayakları yere daha sağlam basan, sahip olduklarıyla mutlu olmayı bilen, kendiyle mutlu olmayı bilen...çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama bu sefer bırakmayacağım. bu sefer gerçekten kalıcı çözümler bulmak istiyorum. burada pek çok kişinin yaptığı ve yapmaya çalıştığı gibi. umarım herkes mutluluğu yakalar ve sürdürmeyi başarır... |