Hikayem diyebileceğim birşey olup olmadığını düşününce bu başlığın yeterli olacağına karar verdim.Neye inanırsak o oluyoruz.Ötesi yok..Suçlamak kolay herkesi,kötü kaderi,doğan güneşi...ama tamamen aldatmak olur bu ama sadece kendimizi,başkasını değil.Hani diyebilirim ki , işte 1978'de doğdum ve işte bu da hayatım ..Ama hayatım demeye daha doğrusu uyandım demeye yazık ki yeni başladım.Bu nedenle mp3 lerden sonraki ruh halimi ( aslında itiraf edeyim biraz da daha öncesinden başlıyor ) şöyle özetleyebilirim : Bir boşluktaydım ve sanırım yavaştan aydınlığa doğru yürümeme vasıta oldular.İnançlı bir insanken bu durumda hissetmek aslında biraz onur kırıcı geliyor.Ama işin özü sanki yeni uyandım..Şimdi kendi hayatıma olduğu gibi başkalrının da hayatına adalet dağıtmak niyetiyle bir sınava hazırlanıyorum.Açıkçası hikayem bundan sonra başlayacak sanırım.Bu sitede yer alan , siteden faydalanmak isteyen herkese diyebilirim ki : İş önce sizde , sizin kalbinizde biter,sonrası ise buradaki paylaşımların hızlandırıcı etkisi devreye girer.Anlayacağınız siz de inanç , istek yoksa , bu siteye emek verenler ne yapsa nafile yazık ki..Pek kısa oldu ama umarım anlatabilmişimdir.Hikayem : İnanıyorum...ve artık hayatıma herşeyiyle sahip çıkmak istiyorum..Saygılar