Ynt: Astral Seyahat Teknikleri merhaba Atakan bey size astral seyahatle ilgili bir kaç sorum olacak şimdi ben bu sitede okuduklarımla ve bwgen programı yardimiyla 2. denememde astral seyahati gerçekleştirdim ancak sonraki 7 denememde yanlizca 1 kez olumlu sonuç aldım. yani istedigim zaman yapamiyorum 9 kez denedim 2 kez başarılı oldum. esas sorun ise vucudumu iyice gevşettikten sonra otohipnoz yontemiyle kendime telkin vererek yapabiliyorum yanlizca, yani uykuya dalinca 'astal seyahat başliyacak' şeklinde.. önce kaslarimi gevşetiyorum, sonra nefes teknikleri, sonra otohipnoz, ama ben kontrolun kendimde olmasini istiyorum yani uykuya dalmadan olsun istiyorum bu noktada bir sorunum var şöyleki: o karıncalanma ani geldiginde vucut ısım arttiğinda bedenimi hissetmedigim anda(10-15 sn suruyor),hani o çıkış zamanı geldini hissettiğimde heyecanlaniyorum çünkü kaçırırsam o periyodu biliyorum bir daha o ambiyansi yakalamak bir 20-25 dakka sürüyor panik yapiyorum nasil nefes alacagimi şaşiriyorum, nefes alip vermem konsantremi bozuyor ne yapmaliyim uyumadan otohipnoz olmadan astral seyahat yapmak istiyorum.
2. sorum ise ilk astral seyahatim 3-4 dakka kadar sürdü. 2. seyahatim se ondan biraz daha fazla neden bu kadar kisa sürüyor uzatmanin bir yolu varmi? teşekkürler |