Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2008, 07:32 PM   #125 (permalink)
smyrna
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: sezenin gunlugu

sezen merhaba
ya bu sigara çok pis bi illet umarım bırakırsın. ben içmiyorum ama içen çok kişi var etrafta. benim anladığım kadarıyla böyle bırakmak zorundayım falan diye düşündükçe insan iyice sigaraya düşüyor. sanki bi anlık bi olaymış gibi geliyo bana. senin durumun öyle değil belki ama bi akrabam var sigara yüzünden çok önemli ameliyatlar geçirdi ölümden döndü. ama biraz iyi olunca yine başladı. etrafındakilerde kızıyor tabi ve üzülüyolar. o da kendince yöntem geliştirmiş 2 saatte bir içiyo mesela ama bu seferde aklı gözü sürekli saatte. 2 saatmi 1 saatmi artık ne hedef koyduysa o süre geçti mi ne kadar kaldı ne kadar daha var sürekli bunlarla meşgul kafası. tamam belki daha az içmeyi sağlıyo ama bütün aklı fikri sigaraya odaklanmış oluyo böylece. dediğim gibi ben içmiyorum zaten nasıl bırakılır bilmiyorum. ama bişeyin üstüne öyle çok düşünce de zorlaşıyo galiba.
bide o dediğin ilaç o kadar tehlikeli bişeyse doktorlar falan nasıl veriyo? yani acaba belli kişilerde mi reaksiyon gösteriyo vücut alerji gibi. çok test edilmemiş mi?
umarım bırakırsın ben gerçekten çok üzülüyorum sigara içenlere. kendine iyi bak.
smyrna isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla