Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2008, 04:08 AM   #149 (permalink)
Akulina
Guest

Standart Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Merhabalar,günlüğümü ve siteyi o kadar özlemişimki...
Bugün gene her yer bembeyaz...Bu beyazlığı seviyorum...Sanki dünyanın bütün siyahlıkları ve çirkinlikleri bembeyaz saf bir örtünün altında 1 saat bile olsa saklanıyorlar...Geceleyin uyandım heryer bembeyazdı,bunu düşündüm...
Bu aralar düşüncelerimin anında olurluğunu yaşıyorum...Birşey düşünüyorum 15 dk,1 saat bilemedin 1 gün sonra oluyor o düşündüğüm...Onun için olumlu şeyler düşünmeye çalışıyorum...
Bunun yanında çok ders çalışıyorum(gerçi doğum günümden sonra serdim biraz ama),biliyorumki gelecek sene bu sıralar okulla derslerle uğraşıyor olacağım...
Birde bgn birşey öğrendim mutlu oldum...Bir arkadaş var nette,çok fazla konuşmamız olmadı ama tanırım ve severim...Herkes birbirimize çok benzetir bizi...O yükseklisansını ankarada Dil Tarihte yapacakmış gelecek sene...Çok sevindim...Gelecek sene görüşürüz sürekli heralde...
Artık yaşadığım şehride seviyor ve kutsuyorum...Eskiden nefret ederdim,gitmek isterdim...Şimdi ise Ankara hoşuma bile gitmeye başladı...
Aysel Gürelin öldüğünü öğrendim biraz önce...O kadar garip geldiki bana,ölümü pek yakıştıramadım...Sanki gepegenç ölen biri gibiymişçesine üzüldüm...O kadar hayat dolu ve canlıydıki...