Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2008, 04:23 AM   #28 (permalink)
Akulina
Guest

Standart Ynt: erkekler nerede?

Alıntı:
elyreiki Nickli Üyeden Alıntı
selamlar,
ben bir ilke imza atıp bir erkek olarak hikayemi kısa olarak yazayım. dusun
benim ki aslında bir hikayeden öte bir sorun. Buradaki ablalarımın bu konuda fikirlerini merak ediyorum(Abla dedim çünkü forumun en küçüklerindenim).
Benim sorunum annem ve babamla. Sorun ise başarılarımın göz ardı edilmesi. Ben bu güne kadarki eğitim hayatımda hep başarılı oldum(şu an lise'teyim). Ama ailem bunu görmezden geliyor gibi. Ben ilköğretimimi birincilikle çeşitli derecelerle bitirdim. Bana hiç ilgi göstermediler. Şuan okulumda yine birinciyim ve çeşitli dereceler aldım. Ama bunlar ailem hareketleri nedeniyle bana hiç mutluluk vermiyor ve ben artık başarılı olmak istemiyorum.(Lütfen bunu kimse şımarıklık veya şükürsüzlük olarak algılamasın gerçekten böyle hissediyorum artık).

İşte ilk hikaye gerisi gelir umarım.
Selam ve ışık ile...
Canım sakın ailenin ilgisini çekmek yada umursamadıklarını düşünüp başarılarından vazgeçme...Çünkü bu seninde kendi hayatını görmezden gelip,hayatına sırt çevirmen olacaktır...Şimdi lisedesin ve çevrendeki arkadaşların yada dost olduğun kişiler sana olumsuz telkinler veriyorlardır bu konuda,benden abla tavsiyesi sakın onlara da kapılma sen yolunda emin adımlarla yürü...Ailenin ilgisizliği canını acıtsada hayatın senin için çok önemli ve onu başıboş bırakma...Kendine hedefler koy,o hedefler doğrultusunda yürü...Hayatı dolu dolu yaşa...Şu yılların senin için o kadar önemliki,inan geçtikleri zaman anlıyorsun kıymetini...Bol bol gül eğlen,ders çalış ve olumsuz safsatalara kendini kaptırma...Fazla nutukvari bir konuşma oldu ama zaman sonra hak verirsin bana...