Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2008, 05:13 PM   #19 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: olumsuz düşünceler

Hayal'cigim bunu bizim seçtiğimizi zannetmiyorum olsa olsa annelerimiz seçmiştir.Çünki ben bu bilinçte değilken başlamış.Annem kardeşimi babamda beni paylaşmışlar.Bütün çocuklar anne diye ağlarken ben baba diye ağlardım buda onu deli ederdi.Kardeşim yaramazlık yapardı hırsını çıkaracakya dayağı ben yerdim.Şimdi sorduğumda bana sende o an önüme gelirdin diyor.Hani her evin bir şamar oğlu vardırya bizimkide ben.Beni dövmeye eliyle olmazsa diliyle öyle alışmışki hala aynı şeyi yapıyor.Huy canın altında imiş can çıkmadan huy çıkmazmış misali.Kız kardeşimin eşi bir hata yapsa görüşmedikleri halde laf dönüp dolaşıp benim eşime geliyor kötü benim eşim oluyor.Çocuklara hiç kimse birşey söylemeğe cesaret edemiyor hiç düşünmem yolarım.Annem beni babama çok benzetir gerçektende ben babam gibi hayata derin pençeler atmışımdır .Hayatı ikimizde severiz ,ikimizde insanlarla yaşamayı, insanlara yardımetmeyi severiz.En önemlisi kendimize yeten, tutuğunu koparan yılmadan her işin peşinde koşarız.Aynı karakterde kadın erkek versiyonlarız.Annemde erkek kardeşimle öyleler biz babamla başarılı oldukça erkek kardeşimin başarısızlıklarını gördükçehırsı artıyor.Babamdan veya benden acısını alıyor.Şu an geceleri babam bakıyor inanın hiç minneti yok onunda damarına basıyor.Eve gelen her kese kötülemeye çalışıyor ben kızdığım için benim yanımda yapamıyor.Her ne kadar çocuk paylaşımı yapsalarda babam üçümüzü aynı şekilde sevmiştir.Hayata karşıma çıkan en büyük şans babamın kızı olmaktır.Beni öyle baskı altına almaya çalıştıki ben evin külkedisi ama babamın desteğiile pamuk penses oldum.Bir dönemiki arada kalmamdan dolayı toplum içine çıktığımda yüzüm kızarıyordu utandığımdan falan değil sadece bocalama devresi çünki bana her an yanlış yapacakmışım gibi bakıyordu.Evlendikten sonra yanlışta yapabilrceğimi keşfedince kendiliğinden geçti.Şimdi sadece onu kırmadan incitmeden ben üstüme düşeni yapmak istiyorum.İçimde keşke kelimesi kalsın istemiyorum.Ana baba hakkı tabiki ödenmez ama birde evlatların hakkları da var Allah o minicik canlıyı sana eziyetet diye vermedi .Onu herşeye karşı koruyup kola hayata hazırla sen yokken neslin devam ersin diye emanet etti.Ona verilen her zarar emanet ihanettir.Lütfen evlatlarımızı karşılıksız sevelim.Sevgi bence karşılıksız olursa bütün kötülüklerden arınmış olur.Bende anneme 44 yıldır çok iyi evlat oldum ister beğensin isterse beğenmesin Allah biliyor.Artık kendimi onun için yoramayacağım onu mutlu etmek için uğraşmıyorum .Ancak kendim istedğim için yapıyorum kendimi kimse için yormuyorum .Annemin onayını beklemiyorum .Bir gün onayından vazgeçtim hikayeyide anlatırım .Hayata ne ekersen onu biçersin.Ekmediğin tarladanda fırtına biçersin.Hepinize çok teşekür ederim bana olan desteklerinizden dolayı bezen insanın kendi bildiği şeylerin bile onaylanması paylaşılması içimizdeki birikimleri atmak açısından iyi geliyor.İyiki varsınız sizleri seviyorum Allah hepimize kolaylıklar versin hepimizin yolu açıkolsun mutlu ve umutlu kalın.