Ynt: İlk Hafta İlk Belirtiler ve İsteksizlik Teşekkür ederim,2 sene önce iş değiştirdim ve sanırım daha iyi kazanmama rağmen mutlu değilim. Sorunlu her an bitebilecek bir işin stresi yeterince bunaltmışken insanlarla olan ilişkilerim de gergin bir hal almaya başladı. Sevdiklerimden destek alırken onların da bana tahammülerinin azaldığını farketmek kötü oldu.
İki gün ara verdim telkinlere; gece dinlemedim yani. Hatta pazar günü hiç dinlemedim. Ama kendimi boşlamayıp o günü de faydalı olduğuna inandığım bir kitap okuyarak geçirdim. Edward M. Hallowal ' ın " Affetmek Üzerine " adlı kitabı. Tavsiye ediyorum özellikle insanlara karşı anlayışınızı yitirmeye başladığınızı hissederseniz.
Bu iki günlük arada oldukça aktif bir haftasonu geçirdim. Arkadaşlarımla buluştum sohbet ettim. Sanki bir kez dibe çakıldım bu bir haftanın sonunda ve sonra bir sıçrama oldu. Ara vermek iyi bir fikir gibi gelmedi başta ama biraz teknik nedenlerden dolayı akşam müzik dinleyemedim; yani ara vermeye biraz mecbur kaldım. Ama bu iki günlük ara bana iyi geldi. Belki bir yorgunluk yaptı belki dediğiniz gibi liste fazla çeşit içeriyor. 45 dakika kadar zorlansam da yataktan kalkmayı başarabildim. Yattığımda kendimi uyanır uyanmaz kalkacağıma, işe erken gideceğime ikna ettim ve öyle uyudum.
Linkler için teşekkür ederim, bunları inceleyeceğim ve ilerleyen günlerde son durumla ilgili bilgi vermeye devam ederim.
__________________ Kardesim sen düsünceden ibaretsin
Geriye kalan et ve kemiksin
Gül düsünürsün gülüstan olursun
Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA
hayat ve algi arasindaki saat farki |