Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2008, 09:25 PM   #5 (permalink)
hülyaa
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: hülyaa hn Doğum Günü Partisi

nasıl mutlu oldum anlatamam
sanırım yaşımız kaç olursa olsun,içimizde daima küçük kalan bir çocuk var..bu çocukta doğum günlerinde hatırlanmayı,kutlanmayı çok seviyor..
Atakan bey çok ama çok teşekkür ederim..hem böyle güzel bir siteyi bizlere kazandırdığınız,hemde doğum günüm için söylediğiniz güzel dilekler için teşekkür ediyorum..
hepiniz ayrı ayrı o kadar güzellikleri bir arada taşıyorsunuz ki..burada olmaktan sizleri tanımaktan dolayı şanslı olduğumu düşünüyorum..
hayal ablacım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..olumsuzluk durumlarını anlatırken bile mizahi tavrınla anlatıyorsun ya bayılıyorum..senden öğreneceğim daha çok şeyin olduğunu biliyorum..bu kez sana benden saygılı sevgiler olsun
sezenncim çok teşekkür ederim..canım benim ben o pasta resimlerini göremesemde görmüş gibi oldum..ellerine sağlık..bende seni kutluyorum..inş.bir ömür boyu ciğerlerin bayram eder..
aslında tüm site sakinlerini burada oldukları için kutluyorum..iyiki varsınız..bazen sözler duyguları anlatmakta zorlanır..şuan bende öyleyim..sevinçle karışık bir duygu bombardumanı var gönlümde..çok heyecanlıyım..aslında bu benim uyanıştaki ilk doğumgünüm..ve kendimi kutluyorum..iyiki doğdum..iyiki varım..kendimi ve sizleri seviyorum..