Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-03-2007, 04:52 PM   #5 (permalink)
lalezar
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point
Standart Merhaba ben CivanX

hoşgeldin CivanX..seni okuyunca bende ünv.deki halimi gördüm..ben de aynıydım..hele bu intikam duyguları insanın etrafında dolaşan köpekbalıkları gibi...endişenin temelini atmış oluyor insan düşmanlık duygularıyla,içinde başlattıgın savaştan karşıdakinin haberi yok oysa,sadece seni yok eder..bir süre sonra nevrotik biri olur çıkarsın,hayatın ritmini tutturmaya ugraş dur..benim de ailem parçalanmıştı falaaan filaaaan ..hayat herkesi bir süre sonra eşitliyor,hiç bu konuya yogunlaşma derim,kendinle olan dostlugunu bozma..her an her şey degişiyor,aynı suda iki kere yıkanılmıyor yani..gün gelir bambaşka bi ailen olur,sen kendini düşün,çoook da mutlu olursun..ancak bu mutsuzlugun sürerse hep ayagına takılacak,agırlık yapan prangalar gibi ilerlemeni engeller...sen degerlisin,üzme kendini..eger bi ablan olarak düşüncemi sorarsan..
Geri dönüp baktıgında neden kendime zamanı zehir ettim dememek için gül eglen,sana düşeni yap derim.. bak sevgili blisi ne mutlu...mutsuzluk insanı herzaman başkalarına muhtaç hale getirir,madden ve manen bagımlı oluyor mutsuz kişi..
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla