selam günlük,
sözlerime senden özür dileyerek başlamak istiyorum çünkü dün sana yazamadım. aslında yazamadım değil unuttum. sabah yazdım gibi geldi ama meğerse yazmamışım.
neyse biraz dünden bahsedeyim. dün aile saadeti yaşarken biraz gerildim. mecburiyetten sürdürülen ilişkiler açıkçası beni baya bir gerdi. şimdi gerilmedim desem yalans öylerim sana. orda nedense olanları kişisel aldım. anlamadım ama neden böyle yaptım. sanırım değersizlik hislerimi kuvvetlendiren bir ortam olduğundan dolayı oldu. bak işmdi farkettim. eğer içimden olumlama yapsaydım sanırım hislerim daha farklı oldurdu. tüh yaaa ben niye düşünemedim bunu?
neyse zararın neresinden dönsek kardır. demek ki neymiş? kişisel almicaaakk, içimizden her durum, oluşum ve ortamda olumlama yapacak, kendimizi değerli hissedicez.
bugüne gelirseeeeekkkkkk. günlük ya ben dengemi kaybetmiyorum. sonuna kadar söylediklerimin arkasında duruyorum. ve en önemlisi ne bilio musun? bunu "ben sözlerimin arkasındayıııımmmmm heeeyyyy hooooo!" diye bağırarak değil, yerimden kıpırdamadan, hiç efor sarfetmeden sadece "olarak" gerçekleştiriyorum. başkasından onay almak için gereksiz onaylamalar yapmıyorum. yav ben duruyorum yerimde yav. insanlar bana geliyorrrrr.. çok ilginç. çook.
kendime güvenimin arttığını hissediyorum. ama her zaman yaptığım kendine güvenen just a girl "numarası" değil bu. hakkaten kendime güveniyorum. yapabileceğimi biliyorum. çünkü ben diğerleri gibi bakmıyorum. kendimle uğraşıyorum. o yüzden yapabilmek yada yapamamak gibi bir şey yok. her halükarda değerliyim ki ben.. başarımla değil. başarısızlığımlada değerliyim. he he çok eğlenceli yaa
3 gündür depresyon dünde kaldı telkinini dinliyorum. sanırım artık hazırmışım ki sabahları eskisi gibi yorgun kalkmıyorum. daha bir normalleşti.
aaa günlük bak sana ne dicem. sanırım bilinçaltım benle işbirliği yapmaya başladııı. rüyalarım üstünde çalışmam gereken konuları bir bir önüme seriyor. dün gece bir rüya görmüşüüüm kiii... bilinçaltıma teşekkür ettim sabah.
sağolsun. bana rüyada mesaj vermese benim anlayacağım yoktu eheh,
imzamı değiştirdim günlük. meldoş hatırlattı. aslında bilio musun benimde içimden geçiodu. o daha önce yazdığım beni rahatsız etmeye başlamıştı. neydi o öyle freak mreak?
sevdiklerim için bir şeyler yapıyorum. ve bu içimden geliyor günlük yahuu. göstermelik yapmıyorum bunu. hakikaten içmden geliyor. daha önceleri hep param bitecek psikolojisi oluyordu bende. hep parasız gibi hissediodum. şimdi istediğim her şeyi alıyorum ve nasılsa gelecek diyorum. bilmiyorum bu neden oluyor ama oluyor. ama bir de öyle bir denge varki ortada yani şimdi gereksiz şeylerde almıyorum. gerekeni alıyorum. mesela eskiden gereksiz bişe alır daha önce gerekli olanlardan kıstığım parayı bir kalemde bırakırdım. ama şimdi tam tersi. savurtmuyorum ama istediğimden de geri kalmıyorum. ya bu neden oldu ki? alla alla telkinler mi? olumlamalar mı? ben mi? allah mı? e- hepsiiiiiiii
öyle işte günlük. ben iyiyim. hem de çok. mutlu olmak için çok nedenim var. bi tane söölümm müü?
sana yazabiliyorum...