Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2007, 12:26 AM   #6 (permalink)
CivanX

Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 20 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CivanX is an unknown quantity at this point
Standart Merhaba ben CivanX

Alıntı:
lalezar Nickli Üyeden Alıntı
hoşgeldin CivanX..seni okuyunca bende ünv.deki halimi gördüm..ben de aynıydım..hele bu intikam duyguları insanın etrafında dolaşan köpekbalıkları gibi...endişenin temelini atmış oluyor insan düşmanlık duygularıyla,içinde başlattıgın savaştan karşıdakinin haberi yok oysa,sadece seni yok eder..bir süre sonra nevrotik biri olur çıkarsın,hayatın ritmini tutturmaya ugraş dur..benim de ailem parçalanmıştı falaaan filaaaan ..hayat herkesi bir süre sonra eşitliyor,hiç bu konuya yogunlaşma derim,kendinle olan dostlugunu bozma..her an her şey degişiyor,aynı suda iki kere yıkanılmıyor yani..gün gelir bambaşka bi ailen olur,sen kendini düşün,çoook da mutlu olursun..ancak bu mutsuzlugun sürerse hep ayagına takılacak,agırlık yapan prangalar gibi ilerlemeni engeller...sen degerlisin,üzme kendini..eger bi ablan olarak düşüncemi sorarsan..
Geri dönüp baktıgında neden kendime zamanı zehir ettim dememek için gül eglen,sana düşeni yap derim.. bak sevgili blisi ne mutlu...mutsuzluk insanı herzaman başkalarına muhtaç hale getirir,madden ve manen bagımlı oluyor mutsuz kişi..

bazı konularda haklısın. ancak şunu diyebilirimki hayatta en muhtaç olduğun varlıklardan "annen,baban vs." biri hayatı boyunca sana karşı düşmanca hareket eder ve senden nefret ederse " ki ben olanları tam anlatsam sadece susar dinlersiniz, yorum yapmaya bile utanırsınız." ve bu insan hala etrafında olmasada uzaktan kötülük yapmaya çalışıyorsa ki elinden geleni yapmaya çalışıyor. cok fazla girmeyeyim özelime. intikam ve kin bedende kalıcılığa yol açıyor nedense. ama haklısın biraz boşvermeliyim, biraz unutmalıyım " aslında kendimede unutturuyorum olanları " ama ne dersen de bu bedenimde kalacak. ya bununla öleceğim yada bu kini yaratan kişiden hesap soracağım. hep böyle dediğimde içimden bir gün!, bir gün olacak, sabret! cümleleri geçmiyor değil. zaten bunlar geçmese şu an ceza evindeydim :) . beni bir kardeş olarak gördüğün ve verdiğin fikir için teşekkürler "ablacığım" :)

Alıntı:
lerzan Nickli Üyeden Alıntı
neden mertce beceriksizliklerimizi ustlenemeyiz de ona buna babaya dadiya anaya kaynanaya keseriz fatura?

once bir ortaya cikip benim bu bu bu huylarim benim hayattan optimum alabilecegim, almam lazim gereken keyfi elimden aliyor, demeyiz de gideriz settin sene oncelere beynimiz zaten dunden razi felsefeyi de bizi de gutmeye..

bence once bir bayrak acmali. sonra da o bayragin altina tum parcalarimizi toparlamali.

tembelleriz vallahi:)
şu konuda bir açıklık getirmek istiyorum. evet bazılarımız kendimize bakmadan faturaları başkalarına kesiyor olabiliriz ama

1) insanlar hakkında bilmeden atıp tutuyoruzda
2) insanların hayatı hakkında "cok biliyoruz ya!" ileri geri konuşabiliyoruz ya
3) başımıza gelmeyen olaylar hakkında cok rahat konuşabiliyoruz ya...

canım ablam veya kardeşim şunu sana söyliyebilirimki sadece şunu söyliyeceğim. kendini şimdi 5 yaşında bir çocuk olarak gör! hayal et! tuvaletin geliyor ve banyoya gidiyorsun. banyonun kapısını açtığında bir adam senin annenin kafasını su dolu lavaboya sokup cıkarıyor. annen ağlıyor ve her kafasını kaldırışında sana bakıyor. ve sen sadece orada bakıyorsun, hiçbirşey elinden gelmiyor. sonra adam senin orada baktığını görüp gelip sana bir tekme atıp kapıyı suratına kapatıyor. ve o an farkediyorsunki artık tuvaletin yok artık hiçbirşey hissetmiyorsun. çünkü orada duran annendi ve sen şoktaydın.

şimdi hayal ettiysen eğer, şunu söyliyim. peki o adam eğer senin BABAM dediğin öz kanınsa ve orada anneni hiç acımadan boğabiliyorsa. fatura sence veya sizlerce kime!!!!????????????? kime? banamı! burada kalkıp 5 yaşında hatta 3-4 yaşındaki bir cocuğa mı fatura keseceğim ha! soyle bana! ki bu olay sadece benim için başlangıçtı desem ne derdin LERZAN! fatura kime söyle bana kime!!!!!!......

hayatta en kötü insanlar objecktif bir enpati kuramayanlardır.
CivanX isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla