Alıntı:
soninlow Nickli Üyeden Alıntı
Bu site nası karşıma çıktı pek hatırlamıyorum ama iyiki de çıkmış çünkü artık sorunlarımı çözmek için bir umudum var.Mp3'leri daha yeni dinlemeye başladım.İçimden bir ses artık daha mutlu olacağımı söylüyor.Ve bendeki değişimleri buraya yazıcam,ben bir öğrenciyim ve daha yeni sosyal fobik olduğumu öğrendim.Kendime güvenimin gelmesini çok istiyorum.Yolda rahat ve dik yürümek,insanlarla çekinmeden,utanmadan sohbet etmek,toplum içinde rahat olmak ... daha neler var yapmak istediklerimin içinde.Aslında buraya bu düşüncelerimi bile yazmaktan çekindim başta ,yazımı okuyupta beğenirler mi, ne düşünürler benim hakkımda diye ama yinede yazdım.Benim gibi bir çok sosyal fobik var ,Allah'tan dileğim bi an önce tüm fobiklerin korkularını yenmesidir.Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim... |
bende senin gibi sosyal fobili birisiyim bu siteyle dün karşılaştım ve de dünden beri suçluluk duygusunun yunus versiyonu+klasik müzik versiyonu nu ve ego güçlendiriciyi bilgisayarımdan dinliyorum. soninlow sen 17 ağustosta yazmışsın bu mesajı 10 gün olmuş , sende ne gibi değişiklikler oldu lütfen yazarmısın. teşekkürler