Cevap: Bu da benim hikayem.. Ben sorunumun ne oldugunu yazıp bambaska bir seyle karsılasma durumunu cok uzun zamandır yasıyorum cünkü cok uzun zamandır günlük tutuyorum.. insanın zihninden gecenle kalemden kagıda akan bambaska oluyor.. beni de her zaman sasırtmıstır.. :)
Bendeki degisimleri gelisimleri aktarıyım, 2 haftalık bir süreçti ,içinden geçtiğim ama bana 1-2 ay geçmiş gibi geliyor nedense.. Sınav dönemimi başarıyla atlattım sonuçlarımı heyecanla beklemekteyim.. Azmimin ilk etkilerini notlarımda görüceğime hala inanıyorum.. sonuçları paylaşırım :) bir de bugün erasmus başvurumun kabul edildiğini öğrendimm 10 ay sonra portekiz e gidiyorum tam 5 ay orda yaşayacağımm kendi başıma hayatımın en güzel deneyimlerinden biri olacak :)
Tazelendiğimi hissediyorum, yeni bir hayata başlıyormuş gibi. Fakat reankarnasyon gibi de değil, daha çok bir geçiş dönemi, geçmişi geride bırakmak gerekiyor önce yokmuş gibi silip atamıyor insan. Ama öyle bir cesaret geldi ki geçmişimle ilgili yüzleşemediğim ne varsa hepsini bir bir buluyorum, bütün şüphelerimi siliyorum zihnimden. Bu hafta biraz bunlarla geçicek, geleceğe dair hiçbir korkum kalmayacak.. Geleceğin belirsiz, sürprizlerle dolu olması hoşuma gidiyor ama korkularımı artık bir sonraki saniyeye bile taşımak istemiyorum..
Secret filminin bende yarattığı hayal kırıklığını da genele vurmamaya karar verdim. Evet secret bazı gerçeklerin üstünü örtmeyi çok güzel başarmış bir film olabilir ama sanırım bu benim olumlu düşünmeye çalışmama engel değil. Neyin ne olduğunu anında fark edebiliyorum nasılsa.. :) |