Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Bizdeki mucizevi güç, yani bilinçaltımızın gücü muhteşem birşey yalnız bunu iyi yönde kullanmak çok çok önemli , ben bu gücü bildiğim halde, işte bazen zayıf yanlarım oluyor ve bu günkü gibi güne kötü başlama, halinden yakınma gibi hatalarda bulunabiliyorum, dün yorucu bir gündü ve bu sabah da yataktan kalkmak canım istemedi, işyerimdeki yaşadığım bir takım olumsuzluklar aklıma gelip epey bir düşündükten sonra uykudan kötü bir halde uyandım ve güne başladım, işyerime gittim, bugün, halimden yakındım ara sıra, yapmamalıydım , biliyorum ama yaptım işte ve gün aksiliklerle geçti , elektrikler mi kesilmedi, lambalar mı patlamadı, midem bozuldu , akşama kadar bir yığın sorunla mücadele ettim ve olumsuz halim daha da olumsuz bir hal aldı, aslında hergün güne güzel olumlamalarla başlar ve olumsuz şeyler aklıma geldiğinde onları değiştirmeyi çok iyi bilirdim ve birkez daha tecrübe ettim ki düşündüklerimiz , ağzımızdan çıkan kelimeler bizim hayatımıza yansıyor, birazdan uyuyacağım ve bugünki aksilikleri , kötü anları silip, yarın geçireceğim güzel gün için şimdiden teşekkür edeceğim, Allah biz insanlara öylesine muhteşem bir güç vermiş ki şükürler olsun Allahım 96
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. |