Alıntı:
carismablue Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle herkese merhabalar.Çok güzel ve özenle hazırlanmış,pozitif düşüncelerini ortaya çıkarmaya çalışan arkadaşlarla dolu bir site oluşturmuşsunuz, tebrikler..
Sanırım benim için tek sorun olacak olan kısım, zaman.Bu kadar uzun süreli dinleyemiyorum ,günde 4-5 saat kadar zaman ayırabiliyorum.Zaman olarak az bir zaman dinlemem,bu telkinlerin bende etkilişim zamanını uzatırmı acaba.beni bilgilendirebilirseniz sevinirim.İyi çalışmalar |
sevgili carismablue önce bir hoşgeldin diyeyim... telkinlerin etkisi dinlediğimiz saatlre göre değil..bilinçaltıkalıplarımızın ne kadar köklü olduğu ile ilgili diye düşünüyorum ama dinleme süresini uzatmanında imkanı var...mesela ben gece uyurken dinledin sabaha kadar doğa sesini böylece neredeyse 20- 22- saat dinlemiş oldum..gündüzde evde olduğum için devamlı dinlemiş oldum..eğer daha uzun saatler dinlemek istiyorsan, uykuda olduğun saatler en verimli saatler hem uyurken entellektüel zihnimiz uyuduğundan bilinçaltımız tamamen açık oluyor..ve telkinler bilinçaltına hooooop yerleşiveriyor zorlanmadan.. istersen kendine bir günlük aç..hem adresin belli olsun, biz seni nerede bulacağımızı bilelim..hemde içinden geleni yazdığında ilerleyen günlerde kendi gelişimini takip etme imkanı bulursun..bizde arada misafir olur bilgimizin elverdiğince sana katkıda bulunmaya çalışırız..tekrar hoşgelişler olsun..saygılı sevgiler