Cevap: Eskilerim ; 09-02-2007 gidemiyorum senden uzağa!..denedim,olmuyor..
gittim sandıkça köklerim daha bir derine iniyormuş..yoruldum çırpınmaktan..meltemleri beklemekten yoruldum..gelsin alsın artık,beni bir azrail fırtına!...
yüzümü çevirdiğim yöndesin hala...kıblemsin,sırtımı dönmeye mecalim yok... 09-02-2007 herkesten uzağa gitmek istedim bugün..belki yüzüncü kez..
kollarımda uyuyan kara gözlü adam,bağladı elimi kolumu...nasıl verirdim hesabını bu gitmenin..işten her dönüşümde saçımdan çekip,önünde eğilmeye mecbur eden beni ve dünyanın tüm hazlarına bedel;dudağımdan öpen kara gözlüm...ayaklarımı sımsıkı hayata prangalayan erkek..yaşama sebebim;oğlum...
kaçmaya çalıştığın kendinse gidebileceğin hiçbir yer yok!... 15-02-2007 şimdi ölmenin tam zamanı..ama öldürmüyor işte aşk..ruhunu eze eze yaşamayı öğretiyor...sen hergününü ölümün arefesi sanırken,o beklenmedik baharlarla çiçek açıyor pencerende..
kaçıncı susuşum,çığlıklarla?..ve bu kaçıncı nefes,ölümün kokusuna inat?
belki yarın biter... 21-02-2007 ALINTI ŞİMDİ ISSIZIM
.........
Sövebilir
Kovabilir
Sarılabilir
Gülebilirdide
---Yapmadı---
(zaten yapsa ölürdüm)
---Bilmedi---
Anlayabilirdi
---Anladıda---
Koca bir dalga gibi kıyısına vurdum
Sonra ayaklarına dolanmak istedim
---Duymadı---
---Bilirdim---
Kötü değildi
Hep kötüymüş gibi yapardı
Ama değildi
Göğsünün altında
Bıkmadan türküler söyleyen
Bi yüreği vardı
Kendini ve kendisini
---Unutturdu---
Oysa ben unutmazdım
Kendi yüregine kendisi sağır olurdu
Ben türkülerini hep duyardım
Başka kimse duymazdı
Yüreğini sıkı sıkı saklardı
Neden korktuğunu kimseler bilmezdi
Ben en çok sevmezdi diye korkardım
---Sevmedi---
Beni sevse
Onu hiç yormazdım
---Sevmedi---
Sanki sevmeyi hiç bilmezdi
Sanki hep unuturdu
Her unutuşunda ben ölürdüm
---Anlamadı---
Bu kadar uzaklık aramıza nasıl sığdı
İçimizdeki şairler neden öldü
Bu ölümleri cebime kim koydu
VE neden bu kez bana gülmedi....
---Bilemedim---
Gözlerindeki "O" inat aldatmıyorsa seviyor dedim
---Çözemedim---
Bir şey söylemedi
Hiç bi şey yapmadı
Bu yalnız ligi çözmedi
Gözlerin aldatmıyor demedi
Sövmedi
Gülmedi
---Sustu---
Ben ---kızdım---
Sözleri tutamadım
---Sövdüm---
Yüreğindeki küçük çocuğu küstürdüm
Kıyamazdım
Sarılamazdım da
---Gittim---
---Aşk da gitti---
Her yan buz kesti
Bildiğim tüm aşkları tutuşturdum
---Isıtmadı---
Ben senden daha çok üşüdüm
Yüreğini avuçlarımdan düşürdüm
Sen gözlerini bana yumdun
---İnadını göremedim---
Zaten yalnızlığı da çözemedim...
---Şimdi Issızım--- 23-02-2007 duvarlar...
her yıkılışımdan sonra daha bir yükselen duvarlar...
aşılamayan...aşılsın istenmeyen...aşılmayı becerilemeyen!...
bu sefer ''bu kaçıncı yanılgı?'' nakaratı olmayacak, aldıklarımı küçümseyemem çünkü..şimdi bunları yüklenip sırta,yola düşme zamanı...ama öyle ağırlar ki... ey sevgili yalnızlığım;
olmuyor sensiz...diğerleri vefasız...diğerleri zalim...bir sen vardın karşılıksız başımda bekleyen...ve yine bir sen kaldın.... 24-02-2007 ''beni sil!''
neyle yazıldığını bilmiyorsun!bilme de artık!
biz hiç konuşmamışız seninle,ünlemleşmişiz!oysa hiç sevmem ben ünlemleri!çok uğraştım ünlemleriyle kalbimi delik deşik edenleri ''sil''meye!
ünlemlerden duvar örme önüme!!!!!!!!!!!!!!!!razıyım sonu belirsiz üç noktalara...
öyle çok soru işareti vardı ki seni çevreleyen...şimdi imlasız bir cümle kadar ''yok''sun
silinmeyi dert etme...olur belki zamanla...yeter ki çek ünlemlerini gözlerimden!!!... 27-02-2007 bak oluyor işte...
nasırlar konusunda haklıydım..kalınlaştıkça acımıyor,yeter ki üstüne basılmasın!..
içimin acıması da geçecek zamanla...ağladıkça kanamayacak artık...
ve söz veriyorum bu son olacak!... 02-03-2007 hadi öpsün ruhunun nurdan dudakları, alnımdan...günahsızmışım gibi..
ben dualar mırıldanayım senin için, gözlerimi kapatıp...günahın varmış gibi...
ve uyuyalım cennette...günahsızmışız gibi...
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |