Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2008, 04:53 PM   #50 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Dün bilgisayarın başına hiç geçmedim.Kızkardeşimin kursuna gittik,ögle tatilinde yemeğe çıktık .Kardeşimle ve kızımla annemden gizli çok güzel vakit geçirdik.Annemden gizli çünki hemen bana gelmiyorsun bak nerelerde geziyorsun diyecek.Kardeşimle söylememeye karar verdik.Artık ikimizin birbirimizle iletişimimiz okadar azaldıki ne konuşacağımızı şaşırıyoruz nekadar acı.Hayatımızdaki sayılı günleri kısır çekişmelerle geçiriyoruz.Artık keşke demediğimi fark ettim, günlüğümle paylaştıkça ona eskisi gibi kızgın, kırgın olmadığımı fark ediyorum.Sadece insanların hayatlarına neler yaptıklarına hayret ediyorum.Hekesi bir tarafa bırakalım ben kendi kendimin efendisi olarak kendime emirler veriyorum .Dizim bir bebek kadar esnek çelik kadar sağlam olacaksın diye kendime hükmediyorum başarılı oluyorum.Kendimi seviyorum ve ben değerliyim.Dah evvelsi gün günlükleri gezeken siyah'cığımseni düşünmüştüm siyah epeydir yok diye duygularını benimle paylaştığın için teşekür ederim.Öncelikle annene geçmiş olsun.Ayrıca sanada geçmiş olsun geçmişin seni incitmesinden kurtuluyorsun .İnsanları olduğu gibi kabul edip onlara farklı roller vermemeyi öğreniyorsun.Hayatımızı bu yaştan sonra bizim şekillendireceğimizi unutma hayattan iyi çekimler yap.Geçmişini unutma ama geçmişede takılıp kalma.Sana bu söylediklerimi benim kendi kendime uygulaya bilmem inanki çok vaktimi aldı.Daha önce bana yol gösteren hiç kimse olmadı .Ben bir çok şeyi her zaman olduğu gibi deneme yanılma yöntemi ile kendim öğrendim.Şimdi buraya yazmaya başladığımdan beri sizlerinde benimle benzer sorunlar yaşadığınızı gördükçe yaşadıklarınızı birlikte paylaştıkça insan yalnız olmadığını görüp kendinince çözümler ürete biliyor ve kendini suçlamaktan kurtuluyor.İnşallah hayat sana bundan sonra iyilikler güzelikler mutluluklar gönderir.İyiki varsınız sizleri seviyorum hepimize iyi günler diliyorum.