selam hayal ablacigim. ben 48kiloydum hep saclarim vardi up uzunnnnnnnn ama nekadar uzun sana anlatamam simsiyah beni gorenler bakarlardi donerlerdi birdaha bakarlardi. beni kizrderilere benzetirlerdi bana asilamayan yokgibiydi ozlikle hollandalilar bayiliyorlardi ben hic sevmem onlari iggg neyse gecen sene 3cunayda turkiye gelip tupbebek yaptirana kadar nasil etim nasil oldum orda 20kiloyu aldim ve bazen verdim ama yine tupbebge basladimda yine kilo aldim. niye bunu anlatiyorum sana biliyormusun? egerki senin kilo alman lazimsa sigara birakarak kilo almasin bende korkardim kilodan ama aldim ve gigim cikmadi ne oldu ne degisti? ha yuvarlak yuzum var vucudum yuvarlak oldu etrafima baktigimda az kilolu insanlari gorunce sevmeye basladim gercekten halimden memunum.
sigaraya gelince o cok ayri sey. cunki: ben bu tupbebekte bazi haplari burnuma cekerek koklayarak yani kulandim he dedim koklayinca ben bu kanimami gidiyor direk? evet malsef direk kanima giyormus beynime ve vucudumun her zerresine. birde bazi haplar varki anla oraya koyorsun ordan direk kana gidyor ve direk yumurtaliklara gidyor. niye anlatim bunlari? cunki sigara dudagindan agzinin icinden burnun icinden heryerine yayiyiliyor ve agzinda kalan dilinde kalan tortular sen icmesende sana halla zarar veriyor elindeki sigara kokusu o renk halla snein ic organlarina giyor. giden zehir. bu tutunu islerkene insanlar bocek ilacina yatiyolar neden? boceklenmesin diye sen onu iciyorsun neguzel adam senimi dusnuyor? yoo adamin dusuncesi sigarasi boceklenmesin satsin parasini kazansin. seni dusunse zaten o bocek ilacina yatirmaz tutunu. tirnak cilasi niye cilaliyor parlak gozuksun diye birde bu bitkin icinde ham madesinde var zaten. ve o kagitta ki zehiri sana anlatsam inamasin zaten direk beynine gidiyor ve beyinin olen hucreleri geri yenilenmiyor.
hayal ablacim kilo almiyorsunki benim yaptigim yontemle. hem kolo alsan bir kac kilo onuda 4 ay sonra tamen veriyorsun cunki vucut anca kendine geliyor.
simdi yontemi sana yazayim belki yararlanirsin.
kendine zaman veriyorsun mesela sen 15gun ver
15 gun sigara iceceksin istedigin kadar tamami?
bu sure zarfinda icerkene kendine bakacaksin elindeki sigaraya bakacaksin icindeki tutune bakacaksin kulune bakacaksin.
kural su bu 15gun icinde is yaparkene kesinlikle sigara icmeyeceksin sadce sigarayla bas basa kaldiginda iceceksin ki sigaryala napiyorsun gor diye.
bu 15gun icinde yazacaksin sana faydalarinida zararlilarinida.
zararlari: paran gidiyopr vucdun zehirleniyor eninde de sonunda kanser oluyorsun, tat alma duyun olduyor koku alma duyunu olduyor. evini koktuyor ustunu kokutuyor sesini kart yapiyor ama ne kart. dislerin sapsari yapiyor ve parmak aralarini. biryere gidyorsun oturamiyorsun yasaksa disari cikiyorsun icemk icin. biriyle yanak yanagada olsa opusmek laizmsa cekiniyorsun hemen ozur dilerim sey sigara kokuyorumda diyorsun. sigaran bitiginde paranda yoksa en nefret etigin insana gidp sirinlik yapip sigara icebiliyorsun isteye biliyorsun bunlar genel senin icin yazmadim turkcemi bukadar yazabiliyorum. bunlar yukardakiler genel bende vardi cunki hepsi.
ama icemsen: paran cebinde kaliyor. sigaraya ayirdigin zamani kendine ayiriyorsun mesela evini susluyorsun inetrnete gezinirkene bir yoksunluk hisi yasamiyorsun, yada misafirlikteykene aa ne eksik demiyorsun yada filim bakerekene gercekten filim bakiyorsun. elerin evin elin yuzun tertemiz. ve otlakcilik icin bitince sigaran kimsenin evine gitmiyorsun. SABAH UYANDIGINDA KAHVE SIGARA YERINE DISARI CKIP KOSUYORSUN BU NEGUZLIK YARABIM. vakitimize yazik ya. ve herseyin tadi cok guzel kokusda bunu anliyorsun. yemeye gelince herkezin yeme porsiyonu var senin kilo alacagini sanmiyorum cunki sigara icen ve cok sisman olanlar var. ve sigara icmeyen ama cok zayif olanlar var. bir direm et bin ayip orter diye atalarimiz bosuna dememis.
benim 6tinci gunum. kendimi cok iyi hisediyorum. bol su icyorum. yemek cok az gunde 3 prorsiyon yiyorum kilo verdim inamasan kezbana sor dun aksam bendeydi sasirdi kilo veriyorsun dedi. evet dedim cunki vucudmuz sigara icerkene kahvede su topluyor onlari simdi atiyorum. herkeze tafsiye ederim birakin.
simdi pencereyi az actim tertemiz havayi kokluyorum okadar guzelki.
not kendine 15gun ver birazda oyle dene ne kayip edersin? ama 15gunu iyi degerlendir bol bol ic valla o arada.
http://www.tekel.gov.tr/ bu siteye gir bak iyice bak kendine zaman ayirda bak incele bu devletin sitesi burda sadce devlete katkin var var ama zararlarinida iyice oku adamlar seni beni dusunseler bukadar zarara karsi birak fabrikalri tutunu kovarlar memleketen ama naparsin devletlere para lazim SENIN BENIM GIBI GONULLU KOLLELER LAZIM. TURKIYEGIBI DEVLETE HELLE CUNKI ADAMLARIN VILLARI VAR AVRUPADA AMERIKADA.
hollanda devleti simdi yasakliyor niye? cunki tutunden kazandgi paradan daha cok saglik hizmeti vermek zoruinda kaldi kanserleri tedavi etmek ilaclari amaliyatlari ve is kayibi felan simdi sigara icenlere yasa getirdi sigortaya iki katini odeyecek vadandas icmeyen az icen iki kati. lutfen hayal ablacim cidi cidi oku o tekel in kendi sayfasini ve saniyorumiki sen akli ve bbasarili birisin. sigara gibi bir adi tutun ne senin parani alabilir nede sagligini. gozlerinden operim insallah birakirsin.