herkese merhaba
evet tahmin ettiğim gibi bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi. gerçi yine biraz sıkıntı ve endişe var ama düne göre daha iyiyim.
bi taraftan içimde bi heyecan var gelecek günler ne getirecek acaba diye ama bi taraftan da endişe. kötü şeyler olursa mutsuz olursam diye. elimde değil endişeleniyorum. ama iyi duyguları daha yoğun kötü duyguları daha yüzeysel yaşamaya başladığımı farkettim.
dün gece garip şeyler oldu. iç sesim veya bilinçaltım herneyse konuştu sanki.
değişik saptamalar yaptım ve kendi kendime emirler öneriler verirken buldum kendimi. insanlara karşı bağımlılık geliştirdiğimi farkettim. sevgilimden ayrılınca hemen başka birini hayatıma sokmaya çalışıyorum veya eski ilişkilerime dönüyorum kafamda. hep birilerine bağımlı halde yaşamaya çalıştığımı farkettim. şimdi kendi kendime bağımsız olarak yaşamayı tercih ediyorum ve bunu başardıktan sonra hayatımda yeni birine yer olacak. bu halimle gerçekten bi eroin bağımlısı gibi falan davranıyorum. kendimi bile yok sayıyorum o kişi için. kim olursa olsun arkadaş sevgili. kendi başıma varolmayı öğreneceğim.
telkinleri dinleme sıram şu şekilde oldu: bi 10 gün kadar ego ve suçluluk dinledim ara ara çok nadiren zinde uyanma dinliyodum. sonra listeye kendine güveni ekledim. geçtiğimiz pazar günü de yani yaklaşık 5 gündür suçluluğu çıkardım ego-kendine güven ve sosyallik arttırıcı dinliyorum. suçluluk dinlerken pek kötü hissetmemiştim kendimi ama bu hafta daha kötü hissediyorum. dün akşam biraz suçluluk dinledim. suçluluğu zaman zaman ekleyip çıkararak bi süre daha ego-kendine güven ve sosyallik dinlemeyi düşünüyorum. acaba depresyon dünde kaldı da eklesem mi yoksa bi süre bunların üstüne yoğunlaşsam mı karar veremiyorum. bi sürü şeye bianda yüklenmek de istemiyorum hepsini sindire sindire devam etmek istiyorum. tavsiyeleriniz olursa sevinirim. hepinize sevgiler