Ynt: Defduru'nun Güncesi Bugün kendime çok kızıyorum. İnsanlara sitenm etmeyi sevmem ve bana sitem edilmesinden de hiç hoşlanmam. Ama dün kardeşim gibi sevdiğim bir
arkadaşımı arayıp ona sitemde bulundum. Çok uzun zamandır mail atıyorum cevap vermiyor, kızların doğum gününe davet ettim kar yağdı gelemem dedi. Doğum gününde kızların çekilen resimlerini gönderdim hiç cevap vermedi. Çok az görüştüğüm insanlar bile resimleri aldıktan sonra birkaç satır karalamışlardı ama o hiç umursamadı. Ben de sitem ettim ona ama şimdi bu yaptığımdan memnun değilim. Kendime çok kızıyorum..........
Beklenti içinde olduğumu gösteriyor bu benim aslında beklentilerden arınmaya beklentisiz yaşamaya çalışıyorum. Demek ki başaramamışım.Üzerinde biraz daha
çalışmam gerekiyor. Ben bu zamana kadar yaşadıklarımdan öğrendim ki beklentiyle bişey yapar veya karşılık beklersem hep üzülüyorum.
Ama arkadaşıma şimdi kızmıyorum o bana benim bu kendimde halledemediğim yanımı gösterdi. Hatta kocaman teşekkür ediyorum ona.....
__________________ İnsan inandığına denktir;yapabileceğini düşündüğü kadardır. |