Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-2008, 11:31 PM   #2 (permalink)
asevgican
Üsteğmen

Tesekkür: 0
99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asevgican is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Çocuğunuza arkadaş olmayın; arkadaşça davranın

valla yazıldığı kadar kolay olmuyor bu uygulamalar ..anne baba olanlar anlar beni.
eskiden anne babadan çekinilirdi. söz dinlenilirdi. kurallar vardı istenilsee istenilmese de uyulurdu. sonra çağdaş hayat la birlikte denildiki baskıcı tutum yanlışş. çocunuzla ,arkadaş olun ona .çılkı çıktı bi zman sonra haliyle bu işinde.
hiçbişiyden memnun olmayan, saygıyı sevgiyi bilmeden bencilce yetişen aykırı bi gençlik yetişti.
şimdi eski düzene dönülmeye çalışlıyor tekrar ama bu seferde yeniyüzyıl çocukları farklı gelior dünyaya.
doar doğmaz etrafı inceleyen yeni doğmuş bebekler var..
çok farkındalar ve cin gibilerr.
hani diyceğim biraz baskı kur, hele bi şaplak vur poposuna anında depresyona giriyor şimdikiler.dolaş ondan sonra doktor doktor.:))
baskı ve şiddete karşı bi anne olarak otoriter bi tutum geliştirdim ben. her seferinde onu ne çok sevdiğimi dile getiriyor ama izin çıkmayan mevzularda tam bir diktatör oluyorum. net ve kararlı olmak bence önemli.
oğlumun onu hep koruyacağımı, seveceğimi bilmesini ama kurallarada uyması gerektiğini öğretmeye çalışıyorum.
dedim gibi çok kolay değil bu işler...