Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2008, 07:40 AM   #23 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: D(j)EFNE RadYo pRoğRAMLArı İSTEK(s) HePsİ BuRdAAaa

eveeet, sevgili D(j)EFNE'MİZ saatlerdir yayındaydı....maalesef kelime dağarcığımda yayını anlatabilecek tek kelime var muhteşem ötesi..bu kelimede yetersiz..yayının güzelliğini anlatmak için...kimi zaman neşelendim..kimi zaman hüzünlendim..eski günlere gittim..yeniden bu ana geldim..ama atakana biraz sitem edeyim..radyo yayına girdiğinden beri..yayını duyuracak bir şey yapmadı..sayın adminim..olurmu hiç..yazıverin şööööyle en caf caflısından bir yazı radyomuz yayındadır diye..arkadaşlar bir şeyler yapacaklar ama..fikir üretiyorlar ama..çekiniyorlar..bilmiyorlar henüz atakan beyimiz yapıcı olan her öneriye açıktır..sitemizde bu kadar yeni olmalarına rağmen radyomuzu yaşatmak için özveride bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim..D(J)EFNE'yi iki keredir dinliyorum..denk geldim canım..saatleri belli değilki..anasayfamızın üzerinde yazmıyor..diğer arkadaşımızında hangi satte yayın yapacağını bilsek..sitede kök salarız..neydi o, canhıraş radyo dinliycez diye çırpındığımız günler...e, arkadaşlar sizede aşkolsun..RADYOMUZ YAYINDAAAAAAAAAAAAAAAA ..HABERİNİZ OLSUN..iş edindim..radyo yayındayken online olan herkese özel mesaj yazacağım radyonu aç diye..birde birşey merak ettim..misafirlerimiz radyomuzu dinleyemiyorlarmı ? saatlerce gönlümüzü hoş eden D(J)EFNE mize saygılı sevgiler.. yayın muhteşem ötesiydi demişmiydim? demişim ama olsun yine söyliyeyim..zaten bu kelime yetersiz, ne kadar çok söylenirse okadar iyi..D(J)EFNE ciğim sana can'ı ciğerden kocaaaaamaaaaan bir