Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2008, 01:22 AM   #2 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: amaç:SAĞLIK, GÜZELLİK VE HUZUR

ben sana seçtğin nickinle hitap etmiycem kusura bakma boykot ediyorum..nickini..ben sana başka bir nick buldum..sana bahar dalı diyorum..tamda izmire bahar havası gelmişken gördüm ilk mesajını..vede tabii nickini..kuzucuğum..bilinçaltı hakkında yazılanları okursan.( mutlaka okumuşsundur) .bu tür kelimelerden nasıl etkilnir bilirsin..kilo diyorsun..ben bir sene akrep nalana denk geldim..türk bükünde..ismi lazım değil..bir yiyecek var ben onu çok severim..hele birde el yapımıysa..kendimi anlatayım nasrettin hocanın kedisi gibiyim..yediğim burdaysa ben yokum..ben burdaysam yediklerim..nereye gider bu sır henüz çözülmüş değil..akrep nalanla karşılıklı oturduk yiyiyoruz...başka masalarda tabi...ben azar azar her şeyden yiyiyorum..oda tabak tabak..üzerine giydiği.beyaz bluz yemek menüsü gibiydi..ve çok yedim diye asla dert eden bir havasıda yoktu..demem o ki..hiçbiriniz akrep nalan ölçülerinde değilsinizdir..olamazsınız zaten..kolaylıkla verebileceğiniz kilolarıda dert etmeyin..bu yüzden gitmiyor o kilolar..problem kiloda değil..onu takıntı haline getiren zihnimizde..bana kızma emi..mümkünse hemen değiştir nickini kuzucuğum..madem olumlu düşünmek istiyorsun..ve bir hedefin var..olumsuzlukların hepsini hayatından uzaklaştır..vaz geçmediğin ve aramızda olduğun için saygılı sevgiler.. ..